Hönshuset


Hej hopp!


Hoppas allt är fint!

Nu har äntligen sommaren och värmen kommit, måtte den stanna ända fram till september minst 🙂
Trädgården grönskar och blommorna slår ut, underbart!
Kycklingfamiljen har utvecklats till en farm *hihi*. Jag som avsagt mig allt ansvar tog på eget initiativ ut de elva små dunbollarna på rastning idag, det var ett himla meck att få in dem i lådan igen. Jag vågar dessutom inte lyfta på de större så modiga Noell fick sköta den biten.

Hönshuset börjar ta form…VITT såklart. Vet inte om det håller sig så vitt där men vi provar. Jag har redan börjat pynta som ni kan se 😀


Kram/Julia
 1. For en vakker side du har. Det ligger en award til deg på bloggen min. Håper det er i orden at jeg følger deg videre.

  Hilsen Christine

 2. Hej
  Jag har också höns ett 20-tal som kutar omkring på gården. Jag har haft uppemot 200 stycken men nu är jag lite lugnare. Höns är livskvalitet!
  mvh
  Annmarie på Broarne

 3. Hej
  Men vilka söta små kycklingar!
  Skulle så gärna vilja ha lite höns. Men jag hinner nog inte med mer jobb nu.
  Ditt hönshus kommer säkert att bli toppen fint.

  Hit har sommarvärmen kommit också, riktigt härligt är det.

  Hoppas du får en härlig helg!

  Kram Helen

 4. Ida skriver:

  Vilka sötnosar!! Hoppas allt är bra med dig och familjen, läste Lantlivs sommarmat tidning idag och såg att de gjorde reklam för skärbrädor köpta hos dig! Fin reklam för din fina butik, du kan vara stolt!! Kram Ida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..