Jordgubbsfamiljen


Tusen tack för alla era kommentarer, jag blir SÅ glad, alldeles varm om hjärtat 🙂

Nu är det ganska så bråda dagar med mycket pappersarbete samtidigt som vårens nyheter så sakteliga trillar in i butiken Nästa vecka är det Formex som gäller, jag har förberett de allra flesta beställningar redan som tur är. Fotade yttepyttelite nytt till butiken idag, känns så konstigt att det ska vara vårfeeling på bilderna samtidigt som snön ligger på marken och minusgraderna håller i sig. Jag njuter av en riktigt vinter, precis som när man var barn…bara de där eländiga rören skulle vilja tina. Ikväll eller imorgon är det ”duschtime” igen för min del hos grannen 😀 Tack för våtservetterna, kanske världens bästa uppfinning tycker jag just nu 🙂

Kram/Julia
 1. Å nå fikk jeg lyst på jordgubbar 🙂 Du har alltid så fine bilder du! Tråkigt med frosne rør, håper dere snart kan nyte en varm dusj igjen 🙂 Kos dere med den herlige vinteren, det gjør vi :)Mvh Elin J

 2. Nämen Julia.., har ni fortfarande inget vatten.., tjoflöjt vad jobbigt!!!
  Tur att det finns góa grannar som lånar ut en skvätt….

  Spännande med nytt till butiken, då blir det julafton en gång till för din del:)
  Ha en fortsatt skön dag
  Kram
  Marianne

 3. Hej Julia!

  Visst ska det bli spännande med Formexmässan!

  Jag ska ju dit och beställa till min sommarbutik på Öland, som öppnar i sommar.

  Men jag måste säga att jag är nog mer nervös än salig…
  Tycker att det hela är lite läskigt, iom att man är rädd för att göra tokiga inköp.

  Har du något tips till mig vad som är bra att tänka på, skulle jag bli jätteglad.:-)

  Visst är det härligt med en sådan fantastisk vinter som vi har fått!
  Man blir glad i hela kroppen!
  Dock inte när man inte får duscha när man vill…
  Hoppas att det tinar snart.

  Kram Fröken Vit i Madickenhuset.

 4. Åhhh jag lider med Dig. Vi hade frusna rör här om dagen men min ENVISA man sparang runt och svor, fräste och kliade sig i huvudet. En fläkt här, en där och en kupévärmare här..och så några timmar senare hade vi varmt vatten. Oj, vad man skattar sig lycklig då!! Ja vart tog det där ”mildare” vädret vägen…
  Lycka till!!

 5. Fy, vad drygt att rören frusit! 🙁

  Kom att tänka på vårat ”tomtebobarnen-temaarbete” som vi gjorde på LHS när jag ser bilden! 😛 Hade glömt bort det!

  Ha det bra
  Kram
  Lina

 6. Din blogg och webbutik är bara för underbar…! Tror det är dags för en ny beställning snart men det finns ju så mycket fint att välja på!
  Ni bor och har det så fint hemma!
  Hälsningar från en trogen läsare =)

 7. Fy vad jobbigt med frusna rör! Stackare! Bra att ni har snälla grannar 🙂

  Ska ta en titt i din butik nu, det var ett tag sen!

  God fortsättning!

  Kram
  Maria

 8. Åh vad jobbigt med frusna rör! Känns lite läskigt att dom varit frusna så länge, går det inte fixa med varmluft eller nåt? (Jag brukar skynda mig fram med hårtorken…)
  Brukar frysa så himlans långt bak i ledningen om det får stå och då tar det ju hur långt tid som helst att tina… hoppas inte nåt frusit sönder.

  Härligt med lite vårbilder! även om jag tänker njuta länge av den här vintern, minst 2 månader till vill jag ha snö och skidor! Nu är det ju så himla härligt soligt varje dag!!! =)

  lycka till med vattnet, kram!

 9. Vilken härlig påse! Visst är det mysigt med riktig vinter? Här i Stockholm gnäller folk över den så det är inte klokt… Jag trivs i alla fall 🙂 Hoppas du får vatten snart, imorse hade vi bara -2,5 rena vårvärmen! Kram, Tina

 10. Hej på dig!

  Vill bara informera dig om min nystartade blogg, jag bloggar om allt från inredning till annat som förgyller min vardag!

  Just nu kan du se hur min lägenhet har förvandlats från ett fallfärdigt vrak till en ljus och mysig lite bo-plats!

  Välkommen in! /Emily

  Blogg: emilysvitadrom.blogspot.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..