Arbete pågår!


Hej sötaste bloggvänner!

Arbete pågår, det är en intensiv period just nu och jag måste prioritera. Familj, arbete, hem, jag…*hihi* kanske bör jag lära mig att prioritera om. Men ett gymkort är på väg till min brevlåda inom kort så då ska jag även börja ta hand om mig själv lite bättre. Snart lovar jag lite förhoppningsvis inspirerande vårbilder från vårt hem. Eller ”förvårbilder” kanske det ska kallas. Än är det vinter kvar…

Kramar från arbetsmyran Julia

 1. Hej Julia!

  Känner verkligen igen mig i det du skriver.
  Man hinner inte med allting som man vill.
  Jag har inte tränat ordentligt sedan jag fick barn.
  Min mamma säger jämt, gå ut och spring några varv runt huset, men det känns ju en aning mindre lockande…hi,hi.

  Ska försöka få till ett gymkort jag med i år…

  Kram
  ♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

 2. Hej Julia!
  Jag såg dig på Formex i lördes! Det var lite roligt för jag kände igen dig direkt trots att vi givetvis aldrig mötts…
  Jag stod och beställde krukor från Sturehofs Krukmakeri när jag tittade upp och såg dig handla i montern tvärs över gången…
  Hoppas mässan kändes lyckad, med många fina inköp!
  Tyckte själv att jag fick ihop vad jag önskade, lite överraskningar och nyheter vill jag alltid ha… sånt som tilltalar en utan att man visste att man ville ha det!

  Önskar dig en fin vecka!

  Kram Mariette

 3. Hej Julia!
  Känner oxå igen mig i det du skriver, känns som tiden bara rusar fram..jag hinner inte med hälften av det jag vill göra.

  Duktiga du som skaffat gymkort!! Det finns det flera som borde göra..;)

  Ha en bra eftermiddag!
  Kram Jenny

 4. Ja, man prioriterar ju inte sig själv just nu. Varken vad gäller kläder eller hälsan. Gymkort känns väldigt avlägset när man bor på landet…

  Ser fram emot dina fina våriga bilder på hemmet!

 5. Vilken härligt grönkrispig bild! Å visst är det härligt med vårplaner! Jag ska också köpa nytt träningskort och känner mig riktigt laddad 🙂 Kram

 6. Julia, Julia…, vad bra att du känner efter och inte kör på som en ryss!!!
  Man måste prioritera ibland, stanna upp och känna efter vad som är viktigast.
  Du gör rätt i att bli lite osynlig ett tag, vi är bara glada för att du är rädd om dig så vi får möjlighet att träffa dig igen!

  Träna lugnt.., i början i alla fall. Tänk på att kroppen din har haft en paus ifrån att bli plågad med träningsverk och elände så chocka den inte:):)
  Lycka till i allt du har för dig….

  Kramar till dig…
  Marianne

 7. Hej Julia!
  Jag känner igen mig. Hur ska man få tiden att räcka till? Men av att träna vinner man massor av energi, sägs det *hihi* (jag är inte världsbäst på att träna…)

  Kram Anna

 8. vilken ljvulig bild, helt underbar!!! jag förstår precis hur du känner o det är viktigt att känna efter o lära sig att prioritera..jag börjar bli bättre på det..

  Hm..gymkort, duktiga du… jag behöver någon som sparkar på mig om jag ska bli klar till att komma ut..men ack va skönt det är när amn varit duktig..hm..kanske kan stå ett gymkort på önskelistan inför födelsedagen..:)

  kramar elin

 9. Hihi! Jag prioritetsordningen är klurig ibland! Men det verkar ju som att du har prioriterat rätt, familjen först. =)

  Jag är också på väg till gymmet snart, ska köpa gymkort idag (eller imorn, hihi)! Nu kör vi!!

  Kramar

  Emma

 10. Ja, vi diskuterar just om vi ska investera i varsitt gymkort min man och jag då det har byggts ett gym i samhället. Hm… kanske vore något att ta tag ialla fall. Var också på formex i veckan som var och det fanns ju en hel del snyggt och mycket inspiration. Ha en skön vecka! Marie

 11. Längtar verkligen till våren, det är en så otroligt härlig årstid. Träningskort inhandlat och jag har verkligen kommit igång! Hoppas det går lika bra för dig. Kram

 12. It’s the same problem all over the world for us woman. First the kids, husband work……and finaly there’s us. I hate the gym, but I love to shop *smile* hoera for webshops. Like yours very much, do you also deliver to Holland?
  Bye, Karin

 13. du borde bli fotograf så bra bilder som du tar, men det kanske du redan är?
  Jag gillade inte denna vita stil från början men har börjat gilla den mer och mer.
  Fint hem du har, måste vara tidskrävande för dig.
  jag har inte ork att hålla på så mycket med mitt hem fast jag vill samtidigt ha det fint. Är dock inte bra på inredning och får inte det som jag vill ha det riktigt.
  Min make har tummen mitt i handen och gör ingen renovering knappt alls vilket gör att det mesta hänger på mig själv hela tiden.

 14. Hej Julia!
  Roligt att du gillar min blogg! 🙂
  Såg du hur fint stolen (i sovrummet)blev med stolkjolen som jag nyligen köpte av dig?
  Jag måste kolla igen din nätbutik, för tydligen sökte jag slarvigt igår, eftersom jag inte hittade fotoramen….:)

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..