Nigella Lawson

Tittar in en snabbis, vi har varit inne för lite lunch och går ut på gården och njuter av solen alldeles strax.
Har ni det också soligt och en känsla av vår i kroppen 🙂 ?
Nigella Lawson har gjort några otroligt vackra köksredskap tycker jag, och detta melamindurkslag är en nyhet (också den inkommer till butiken inom kort). Jag tyckte mig se de fina emaljredskapen i TV-programmet Sveriges mästerkock…? Vansinnigt underhållande program tycker jag, och jag ska faktiskt bli riktigt duktig på att laga mat. Det ingår i min livsplan* nämligen 🙂
Skön söndag!
Kram/Julia
*Livsplan= Jag fyller 30 år till hösten och går igenom en liten liten ålderskris 😉 och har införskaffat mig en liten bok, där jag livsplanerar. Alla mina planer och drömmar som jag hade för 10 år sedan är uppfyllda fantastiskt nog och nu är det dags att ta tag i nya projekt och drömmar. Hursomhelst, i livsplaneringen ingår bland annat att jag ska ta tag i mitt matlagnings samt bakintresse. Ni kanske vill hänga på och tipsa om fantastiska recept eller mysiga matbloggar.
 1. Linda skriver:

  Gillar gourmetmorsans blogg! gourmetmorsan.blogspot.com Lagom avancerad och bra blandning med mat och bak!
  Och så gillar jag din blogg 😉

 2. Karin skriver:

  Välkommen in på min blogg, jag har fyllt 60 och har aldrig haft någon livskris! Tycker fortfarande att det är spännande att leva;)

 3. Sandra skriver:

  Jag vill tipsa om Linneaskafferi.se. Jättemysig mat/bakblogg med vackra bilder.

 4. Miriam skriver:

  Titta in på bakverkochfikastunder.se !

 5. Sara skriver:

  Hej Julia!
  Jag är så glad i din blogg och butik!
  Fyller själv 36 i höst och har inte haft någon ålderskris alls tidigare. Men den börjar smyga sig på nu. Står i ett vägskäl med jobb vs utbildning och krisar rejält. Fast jobb vs ut på marknaden, kanske tom starta eget osv. Vill jag ha fler barn m.m. Livets stora drömmar än så länge uppfyllda utom drömmen om att få klappa ett lejon.

  Kanske du ska kolla in Leilas sida, och hon finns ju även på facebook.

  Ha det gott i vårsolen som nu kommit fram (i alla fall i Skåne)
  Kramar Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..