ANNONS

Nigella Lawson

/
Tittar in en snabbis, vi har varit inne för lite lunch och går ut på gården och njuter av solen alldeles strax.
Har ni det också soligt och en känsla av vår i kroppen 🙂 ?
Nigella Lawson har gjort några otroligt vackra köksredskap tycker jag, och detta melamindurkslag är en nyhet (också den inkommer till butiken inom kort). Jag tyckte mig se de fina emaljredskapen i TV-programmet Sveriges mästerkock…? Vansinnigt underhållande program tycker jag, och jag ska faktiskt bli riktigt duktig på att laga mat. Det ingår i min livsplan* nämligen 🙂
Skön söndag!
Kram/Julia
*Livsplan= Jag fyller 30 år till hösten och går igenom en liten liten ålderskris 😉 och har införskaffat mig en liten bok, där jag livsplanerar. Alla mina planer och drömmar som jag hade för 10 år sedan är uppfyllda fantastiskt nog och nu är det dags att ta tag i nya projekt och drömmar. Hursomhelst, i livsplaneringen ingår bland annat att jag ska ta tag i mitt matlagnings samt bakintresse. Ni kanske vill hänga på och tipsa om fantastiska recept eller mysiga matbloggar.
18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00