ANNONS

Träning

/
I allrummet just nu, Wii Fit som bara väntar på att bli använd av mig!
Hej hopp!
Ok, det kändes skönt att läsa era kommentarer. Inte bara jag som småkrisar över att åldras.
Jag måste faktiskt ändå konstatera, att jag känner mig lyckligare och mer tillfreds för varje år som går, och tur är väl det :). Något som jag däremot INTE är tillfreds med är de kilon som av någon superkonstig anledning ökar i antal med åren på mig. Jag är ingen ”gå på gymmet tjej”. Tränar helst i min ensamhet så därför passar (nog) Wii Fit mig ypperligt. Måste liksom bara komma igång 😉 !
Tränar ni och i sådana fall hur?
Kram/Julia
PS. Jag är jätteglad för era bloggtips, helt nya för mig och de ska läsas i lugn och ro någon helg 🙂
22
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00