Träning

I allrummet just nu, Wii Fit som bara väntar på att bli använd av mig!
Hej hopp!
Ok, det kändes skönt att läsa era kommentarer. Inte bara jag som småkrisar över att åldras.
Jag måste faktiskt ändå konstatera, att jag känner mig lyckligare och mer tillfreds för varje år som går, och tur är väl det :). Något som jag däremot INTE är tillfreds med är de kilon som av någon superkonstig anledning ökar i antal med åren på mig. Jag är ingen ”gå på gymmet tjej”. Tränar helst i min ensamhet så därför passar (nog) Wii Fit mig ypperligt. Måste liksom bara komma igång 😉 !
Tränar ni och i sådana fall hur?
Kram/Julia
PS. Jag är jätteglad för era bloggtips, helt nya för mig och de ska läsas i lugn och ro någon helg 🙂
 1. Helena skriver:

  Jag tror jag har någon slags 30 års kris just nu, för har börjat med sporter som jag avskydde tidigare. Känns som att förut ville jag träna med massor av fart, gick massor på aerobics och liknande. Men nu när det är sån full fart med barnen uppskattar jag lugnet på ett helt annat sätt och gillar nu att springa och längdskidor som jag aldrig trodde jag skulle tycka om. Tennis har jag även börjat med. Men som sagt, det är nog 30 års kris 🙂 Vad kul med Wii plattan! Skulle passa perfekt 🙂
  Ha en bra dag nu och tack för din alltid så vackra och personliga blogg.
  Kram
  Helena

 2. Jag är oxå en ”träna hemma” person.
  Födde barn i maj förra året och 5 kilo biter sig fast, skulle vilja bli av med dom innan sommaren men det går segt…
  Ja ja bara att bita ihop!
  Wii kanske hade varit nåt?

  Kram Åse

 3. Hallå där.
  Vad tiden går… nu är jag tillbaka i bloggträsket igen 🙂 i ny form. Har återfått inspirationen. Försäljning och flytt av boende är klart och barnen stormtrivs så då kan jag nog koppla av på ett annat sätt och tänka mer på ”världsliga saker” igen :). Jag måste komma ut och hälsa på dig i din gårdsbutik. Så långt är det inte. Wii fit, ja herregud vilken träningsvärk jag hade efter jag provat det första gången. Jag hade kul och ungarna hade kul åt mig. Vågar inte tänka på hur kul grannarna måste ha haft:)

  Kram från Marie-Anne (gamla Casual Living)

 4. Linda skriver:

  Jag är verkligen en periodare när det gäller träning, följer mina infall och tränar det som är roligt. Men… jag har fastnat för att jogga. Det är enkelt, skönt och kan genomföras var som helst.

  Så det är ”min” grej sedan två år tillbaka, kram!

 5. Vi har ett liknande spel här hemma där vi skulle träna som BARA DEN…haha! Har inte hänt riktigt än.
  Men NU kör vi! Pepp pepp!!! Hejja hejja!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..