Vår dag!

Grattis till oss! Idag är det vår dag!
Internationella kvinnodagen och fettisdagen på en och samma dag, inte illa det alls 🙂
Jag har firat min dag med lite söta blommor, och fettisdagen ska givetvis firas med semlor. Jag ska sätta en deg alldeles strax, så får barnen hjälpa till att baka ut bullarna när de kommit hem från förskolan.
Vet ni, det var så roligt att få läsa alla era tankar om träning, mammakilon och om ålder.
Zumba var ett helt nytt träningssätt för mig, det låter roligt med dans.
Den där ”Wiiplattan” är för er som inte vet ett slags träningsredskap. Den tillhör ett tv-spel och man antingen står på plattan och tränar till olika program som ”rocka rockring”, aerobics, yoga osv. Eller så använder man en liten handkontroll när man ska till exempel löpträna. Jag är inget proffs varken på träning eller tekniska prylar. Man skulle kunna säga att jag  fortfarande håller på att bekanta mig med apparaten… 😉
Hoppas att ni får en riktigt riktigt fin dag!
Kram/Julia
 1. Petra skriver:

  Så underbar blogg du har! Har kollat in den i några dagar nu och blir super inspirerad! Min dröm är att få ha ett eget företag och förhoppningsvis en egen butik i framtiden.
  Har länge älskat lantstilen men inte haft råd med alla snygga möbler, hehe. Men så kom jag på att man faktiskt kan fixa mycket själv. Så nu har jag förälskat mig i att måla och renovera upp gamla möbler! Det blir ju som ett gift *fniss*!

  Har oxå bakat semlor idag…mumma!
  Duktig du är att använda din wii bräda! Min samlar damm under soffan…hahaha!

  Tack för en underbar blogg!

 2. Ååh, skulle också vilja ha en sådan platta! Jag går på Zumba och har även fått dvd-skivor av bror som han fixat till mig, dansar loss i vardagsrummet! SUPERkul är det! Jag åker gärna längdskidor och ett tips som fungerar för mig att ”trimma” kroppen är stavgång. Effektiv promenad med stavar i snabbt tempo.

  Jag fyller 30 år i slutet av april och har inte fått någon kris (som tur är – ingen stor tatuering, piercing eller panikångest – haha) känner mig nöjd med det jag gjort hittills, vilket känns skönt. Har rest massor och renoverat huset, som snart är klart. Känner mig ung och inte alls gammal. Däremot har jag börjat känna att den lilla klockan börjat ticka, men ingen kris och panik än. 🙂 Men de flesta av mina närmsta kompisar är barnlös, än så länge… Det blir kanske annat när det börjar poppa upp här och där. 🙂

  Ha en bra vecka – kram Ewa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..