ANNONS

Vår dag!

/
Grattis till oss! Idag är det vår dag!
Internationella kvinnodagen och fettisdagen på en och samma dag, inte illa det alls 🙂
Jag har firat min dag med lite söta blommor, och fettisdagen ska givetvis firas med semlor. Jag ska sätta en deg alldeles strax, så får barnen hjälpa till att baka ut bullarna när de kommit hem från förskolan.
Vet ni, det var så roligt att få läsa alla era tankar om träning, mammakilon och om ålder.
Zumba var ett helt nytt träningssätt för mig, det låter roligt med dans.
Den där ”Wiiplattan” är för er som inte vet ett slags träningsredskap. Den tillhör ett tv-spel och man antingen står på plattan och tränar till olika program som ”rocka rockring”, aerobics, yoga osv. Eller så använder man en liten handkontroll när man ska till exempel löpträna. Jag är inget proffs varken på träning eller tekniska prylar. Man skulle kunna säga att jag  fortfarande håller på att bekanta mig med apparaten… 😉
Hoppas att ni får en riktigt riktigt fin dag!
Kram/Julia
9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00