Allt i hemmet Lantspecial

Hej hopp, bara jag här igen 🙂 !

Idag fick jag en trevlig överraskning i brevlådan, Inred lantligt special från Allt i Hemmet. Bläddrade som hastigast och det ser riktigt lovande ut.
Till alla er som läser min blogg fick jag ge ett erbjudande om 3 nummer av tidningen Allt i hemmet + tidningen Inred Lantligt special (bild ovan) för endast 69 kr. Vid intresse går det fint att maila till : marknad@aih.bonnier.se och ange”Lantspecial” i ämnesraden.

Nu dags för kvällsbestyren!
Kram/Julia
 1. Mitt namn är Mr Gunther medborgare i USA.i har blivit lurad av 20 olika internet lån långivare, de alla lovar att ge mig ett lån efter att ha gjort mig betala flera avgifter som yeild ingenting och uppgick till ingen possitive result..I förlorade min hand tjäna pengar och det var totalt $ 1493, en dag som jag surfar via internet med tårar på mitt öga jag kom över ett vittnesbörd om en man som också lurad och evertually fick kopplat till en legit lån företag som heter TAYLORSMITHLOANFIRM där han slutligen fick sitt lån, så jag beslutade att kontakta samma företag och jag sa till dem min historia om hur jag blev lurad av 20 olika långivare som gjorde ingenting men att orsaka mig fler smärtor, jag förklara för bolaget per post och allt de berättade för mig var inte gråta längre eftersom jag kommer att få mina lån i deras sällskap och även jag har gjort rätt val att kontakta them..i fyllde lånet ansökningsblankett och fortsatte med alla begärdes av mig och här är jag glad idag eftersom taylorsmithloanfirm har gett mig ett lån så jag gjorde ett löfte till mig själv att jag kommer att hålla vittna på internet om hur jag fick min loan..Do du behöver ett lån snarast vänligt och snabbt kontakta taylorsmithloanfirm för ditt lån via e-post: taylorsmithloanfirm@gmail.com

 2. Avsluta dina ekonomiska bekymmer idag: Jag kan nu ler med på grund av denna Gud fruktar man fick jag ett lån på $35.000 och två av mina kolleger har också fått lån från denne man utan problem. Jag råder dig att inte välja fel person om du faktiskt använder för en kontant lån för ditt projekt och alla andra. Jag publicerar det här meddelandet eftersom Daniel James gjorde jag känner mig välsignad och lycklig. Det är genom vän jag träffa denna ärliga och generös Gud fruktar man som hjälpte mig att få detta lån, du behövde ekonomisk hjälp, du har fastnat, inte tillgång till bankkredit, eller inte har nytta av en bank, måste du finansiera din konstruktion, fastighetsutveckling, skapa din egen verksamhet upp din personliga affärer, du har sett och behöver tjäna pengar, en dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar eller skulder. så jag råder dig ute att vänligen kontakta. Email:swiftcreditplc@yahoo.com eller swiftcreditplc@gmail.com kontakta honom mer, vara tydlig och ärlig.

 3. Hej Julia!

  Tack för en underbart fin blogg.
  Jag älskar ert hem och din stil som är jättefin.
  Du och dina bärn är så söta!
  Du har visat lite kläder emmellanåt som är jättefina men jag undrar hur klär du dig till vardags? Är du jeanstjej, jogginbyxe tjej om du vet vad jag menar?!
  Jag är närmare 40 år än 30 nu och jag känner att det är svårt att klä sig för man vill inte se ut som en tonåring men ändå inte en tant, hihi.
  Tänkte när du inspirerar med allt annat så kanske du kunde inspirera lite med detta också.
  Tack!
  ha en fantastisk bra dag med din fina familj.
  MVH Eva.

 4. Den verkar ju toppen den där tidningen. Tack för tipset!! Ska jag köpa när den kommer i butik, om den kanske inte redan gjort det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..