ANNONS

Slapp söndag!

/
Elle planerar för sitt kalas (och har så gjort i snart ett år). Det viktigaste är vad som ska ätas, vilka som ska bjudas och vad vi ska ha på oss 🙂 Hon fyller 4 år i juni ;).
Smycken tillverkade av barnen är de allra allra vackraste tycker jag!
Guldgummisnodd är extra poppis, finns på Panduro.
Chokladbollar, är det bästa Elle vet. Så idag har vi rullat små bollar, provsmakning är obligatoriskt 🙂
Hej på er!
Hoppas ni har har haft en fin helg!
Jag och Elle har en tjejdag på tumanhand idag, vi har bakat, målat naglar, pärlat, planerat 4-års kalas och lekt. Strax ska vi se på Lotta på bråkmakargatan. En alldeles perfekt dag och sådär lagom slapp 🙂 !
Igår var jag en sväng på stan med min väninna, och spontanshoppade ett par tröjor. Känner mig supernöjd. De får ni se en annan dag det lovar jag. Fick nämligen ett önskemål från Eva och absolut, jag ska visa lite mer kläder här i bloggen även om jag inte direkt shoppar loss så ofta, men roligt är det med fina kläder tycker jag.
Kram/Julia
23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00