Slapp söndag!

Elle planerar för sitt kalas (och har så gjort i snart ett år). Det viktigaste är vad som ska ätas, vilka som ska bjudas och vad vi ska ha på oss 🙂 Hon fyller 4 år i juni ;).
Smycken tillverkade av barnen är de allra allra vackraste tycker jag!
Guldgummisnodd är extra poppis, finns på Panduro.
Chokladbollar, är det bästa Elle vet. Så idag har vi rullat små bollar, provsmakning är obligatoriskt 🙂
Hej på er!
Hoppas ni har har haft en fin helg!
Jag och Elle har en tjejdag på tumanhand idag, vi har bakat, målat naglar, pärlat, planerat 4-års kalas och lekt. Strax ska vi se på Lotta på bråkmakargatan. En alldeles perfekt dag och sådär lagom slapp 🙂 !
Igår var jag en sväng på stan med min väninna, och spontanshoppade ett par tröjor. Känner mig supernöjd. De får ni se en annan dag det lovar jag. Fick nämligen ett önskemål från Eva och absolut, jag ska visa lite mer kläder här i bloggen även om jag inte direkt shoppar loss så ofta, men roligt är det med fina kläder tycker jag.
Kram/Julia
 1. Hej Julia! Jag följer troget din blogg. Dina fina barn har alltid så fina kläder på sig, vart köper du dem? Har själv små barn så det vore kul att veta! Speciellt kläderna i detta inlägg… å va söta! Tack för en underbar blogg!

 2. hon är verkligen söt som socker lilla elle!:-) kram sofia

 3. VIlka fina bilder du bjuder på! Undrar vart du köpt den fina blå mattan?
  Kram/anna

 4. Hej!
  Jag har en frågan… (som jag lovar måånga oxå vill se)… Kan inte du lägga upp bilder på köket, från innan renovering tills hur (underbart) det ser ut nu…?. Jag ska ju själv renovera o behöver lite positiva bilder hahhaa… för när man ser ett kök som man INTE vill ha, då ska riva ut det så är de svårt att se HUR de någonsin kan bli fint!
  Det skulle vara jättekul iaf o se före-efter-bilder fr din blogg… o (om du skulle orka ) beskrivning av arbetet 🙂
  Kramar Ninni

 5. Linda skriver:

  Så söt hon är!! Hihi gulligt att hon planerar sitt kalas 🙂

  Ha det så bra!

  Kram Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..