ANNONS

Tapetsering pågår!

/
Hej på er!
Vilken fantastisk dag, solen gör mig så lycklig 🙂 !
Tapetsering pågår i gästhuset. Tanken var att vi skulle ha likadan randig tapet som i vårt vardagsrum. Väl på Flugger ( Flugger i Nynäshamn är verkligen toppen med utmärkt service ) så visar det sig att tapeten utgått. Den finns kvar men i en annan färgställning (guldprickar bredvid ränderna).
Så jag spontanbeställde faktiskt en rutig tapet istället och det blir ju sååå bra tycker jag 🙂 Den varma gråa nyansen är alldeles rätt och det börjar kännas ombonat och härligt i kök och vardagsrumsdelen.
Bilder på det färdiga resultatet kommer framöver!
Kram/Julia
25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00