Tapetsering pågår!

Hej på er!
Vilken fantastisk dag, solen gör mig så lycklig 🙂 !
Tapetsering pågår i gästhuset. Tanken var att vi skulle ha likadan randig tapet som i vårt vardagsrum. Väl på Flugger ( Flugger i Nynäshamn är verkligen toppen med utmärkt service ) så visar det sig att tapeten utgått. Den finns kvar men i en annan färgställning (guldprickar bredvid ränderna).
Så jag spontanbeställde faktiskt en rutig tapet istället och det blir ju sååå bra tycker jag 🙂 Den varma gråa nyansen är alldeles rätt och det börjar kännas ombonat och härligt i kök och vardagsrumsdelen.
Bilder på det färdiga resultatet kommer framöver!
Kram/Julia
  1. Elin skriver:

    Hej! Vilken underbar tapet. Hette den sandberg rut/ljusgrå? Gick in på deras hemsida men den var lite olik din tyckte jag, eller så var det för att den var så förstorad?

  2. Vilka snygga tapeter! Vad tråkigt att höra om den andra tapeten för jag har samma tapet 🙁 Jag älskar den och skulle vilja ha den i mitt framtida hus, men jag får väl tänka om. Men Sandbergs har så mycket snyggt så det ska väl inte vara alltför svårt att hitta något annat 🙂

    Ha en fortsatt trevlig kväll!
    Kram Ulrika

  3. Spännande att få tapetsera lite. Tänk vad det gör skillnad med vilken tapet man har. Lycka till! Och jag ser fram emot att få se det färdiga resultatet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..