ANNONS

Monica Johansson Keramik

/
Hej hopp 🙂 !
Tack söta för alla fina kommentarer om vĂ„r nya tapet som nĂ„gra av er ocksĂ„ har. Nu Ă€r allt fĂ€rdigtapetserat. Det saknas en hel del möbler till gĂ€sthuset men det fĂ„r vi ta vartefter

Och angÄende den randiga, sÄ har vi svagt silvriga prickar pÄ vÄra medans den nya varianten har gulprickar. Den kÀndes inte helt hundra tyvÀrr.
Minns ni Step in closeten? Den Ă€r ju faktiskt fĂ€rdig. Och vi ( Carlos och jag ) har dividerat fĂ€rdigt om vems det ska bli 😉 sĂ„ nĂ€r jag hĂ€ngt in mina klĂ€der och piffat till den, sĂ„ lovar jag visa er bilder! Jag tror att ni uppskattar att se mina klĂ€der dĂ€r mer Ă€n Carlos 😉
Idag har jag varit ute pÄ vift. I Gustavsberg dÀr jag Àr uppvuxen har Monica Johansson sin ateljé. Jag blir alltid sÄ inspirerad och upprymd efter ett besök hos henne. Vilken fantastisk mÀnniska och konstnÀr!
Nu Àr butiken vÀlfylld med kronor, hjÀrtskÄlar och de allra finaste roskopparna (som endast finns i min butik).
Hoppas ni fÄr en riktigt skön onsdagkvÀll!
Kram/Julia
16
0

Genom att klicka pÄ "Skicka kommentar" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00