ANNONS

Bara vara

/
Hej på er!
Idag hade vi inget särskilt inbokat. Vi passade på att uträtta lite ärenden medans vi hade hjälp med barnpassning- Väl hemma så reparerade Carlos hönsgården som farit illa under vintern och jag har desperat försökt skapa en vårig känsla ute ( en stol är så tacksam att piffa efter årstiderna, påskilljor och pensér är perfekt då nätterna fortfarande är frostiga). Det har idag nämligen varit ISKALLT trots en klarblå himmel. Avslutningsvis en värmande fisksoppa med hembakt bröd till 🙂
Det är så underbart skönt att bara vara, och pyssla med det kan tycker om i lagon takt.
Nu godis och film!
Hoppas ni har en riktigt fin lördagkväll!
Kram/Julia
16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00