Skratta eller gråta?

Hej på er!
Har ni haft en skön helg?
Det har vi, med ett köp av en första cykel till Elle ( prinsesscykel utan dess like), god mat, bästa sällskapet och lite pyssel på gården trots ”isiga” vindar.
Ok, håll i hatten! Ska jag ( och alla andra bloggtjejer vars bilder blivit tagna, jag kan se ett antal bloggares bilder på denna blogg ) skratta eller gråta?
By the way, jag önskar hett att vår tvättstuga är hela 25 m2 stort, vilken dröm det skulle vara!
Kram från en Julia som är sur!
Uppdatering: Länkarna fungerar inte nu men jag kan berätta att denna blogg hade tagit bilder från en mängd antal bloggar och påstod att det var hennes. Exempelvis så hade personen fyndat mitt skåp i min tvättstuga på loppis, fast det var ”hennes”. Ja ni hajar säkert. Sände iväg en kommentar till hennes blogg och bad henne kontakta mig omedelbums. Nu är bloggen borttagen….
Vilken tur att jag har vänner som ordnar med skärmdumpningar och IP adresser 🙂

HÄR finns det lite skärmdumpar att kika på. Jag kunder varken öppna filerna eller publicera dem, (o)teknisk som jag är…

  1. uppenbarligen gillar din webbplats men du behöver testa stavningen på flera av dina inlägg. Ett antal av dem är fulla av stavning problem och jag finner det mycket besvärande att tala om verkligheten ändå jag definitivt kommer tillbaka igen.

  2. Dette var skummelt å lese, synes jeg… Håper dere finner ut hvem det er som har gjort noe sånt. Fysj, så ekkelt!

  3. Kan inte annat än hålla med föregående talare.. varför inte göra något eget om man ska öppna en butik. Samma slags produktfotografering, i stort sett samma produkter och väldigt likadan layout. Pinsamt.. det är så att man skäms över att folk inte kan tänka själva.

  4. Shit vad du haft problem med copy cats, man vet inte om du ska bli smickrad eller förbannad. Trist när man bara kopierar rakt av. Det pinsammaste tyckte jag ändå är Jordgubbar med mjölks nya butik, exakt rakt av vad du har (precis som hon har hemma) PINSAMT!

  5. Men Herregud, vad håller en del människor på med? kopierat rakt upp och ner! Stå på dig Julia! Du får väl helt enkelt ta det som en komplimang!

    Kramar från flitig läsare av Julias vita drömmar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..