Jag tycker om

Glasflaska loppisfynd, fjäder hönsgårdsfynd ;), ljuskoppar Tine K.
Rutiga dynor Himla, korg Tine K.
Hundkex i liten glasflaska.
Kruka Sturehofs krukmakeri (säljes endast i gårdsbutiken), kuddar Himla och Lexington, gjutjärnskatt Svenskt Tenn fyndad hos bästa Binge.
Korg loppisfynd, klänning Custommade, galge min gårdsbutik, plädar Indiska och Ikea.
Blåa toner, trä, flätad bast, glas, en fjäder som jag fått av Elle som hon funnit i hönshuset, en sommarklänning som väntar på att lillasyster ska befinna sig utanför magen istället för inuti, rutigt och blommigt, små stilleben med skira sommarblomster…
Åååh så jag tycker om dessa små enkla detaljer som skapar den där alldeles speciella sommarkänslan i vardagsrummet!
Hej på er!
Hoppas helgen varit skön? Vädret har inte varit direkt strålande här hos oss…så jag hoppas på en något varmare och regnfri vecka som kommer.
Ovan detaljer från vårt vardagsum just nu.
Skön kväll söta ni som tittar in här 🙂 !
Kram/Julia
 1. Ååå älskar din stil och dina bilder. Har du sett de söta påslakansetten från IKEA med tolie mönster för bara 99,-. Kunde inte låta bli att köpa dem när vi var där sist. Snart kommer våra prinsessor. Spännande. KRAMAR Mikaela med Liam 08 och Filippa med BF nästa vecka!

 2. Åh underbara ting! Jag kan inte annat än att hålla med=)

 3. Karin skriver:

  Du har så rätt, det är de små detaljerna som gör hela skillnaden!Ljusblått/vitt är ju verkligen sommarfräscht:)Hoppas att du mår bra, för din del är kanske det svala vädret en fördel så här i slutet av graviditeten:)
  Kram

 4. Amanda skriver:

  Hej Julia!

  Vill bara säga att en person som kallar sig ”englishhome” använder sig utav några av dina bilder på instagram. Verkar som att personen lägger upp ”inspirationsbilder” och där fann jag några bilder jag kände igen från din blogg. Ingen text eller länk till dig finns. Tänkte att du ville veta!

  Kram

 5. Underbart!! Så fina nyanser..Kram *Alexandra***

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..