38

Hej på er 🙂 !
Tack snälla fina rara söta bästa 🙂 ! Så glad jag blev när jag läst alla fina hälsningar i förra inlägget. Där finns nu svar på frågor för den som är nyfiken.
Tänkte att det är dags för en liten gravidstatus här på bloggen.
Vecka: Jag är nu i vecka 38 och det innebär att lillasyster faktiskt kan komma närsomhelst…oooh vilken pirrig känsla det är.
Cravings: Vattenmelon och libanesisk pitabröd utan pålägg är det allra bästa jag vet just nu.
Vikt: + 20 kg
Manier: Skaplig (hysterisk) städ och organiseringsmani pågår. I bilderna ovan kan man skymta lådor som tillhör mitt projekt för närvarande. Jag skapar ordning bland barnens alla fina alster och pyssel.
Arbete: Jag tänker faktiskt jobba tills det är dags. Men tempot drar jag ned från och med imorgon då barnen går på efterlängtat sommarlov.
Känslor: Jag blir mer och mer rädd för hur det ska gå med själva förlossningen. Hinner vi in eller ej…
Samtidigt så börjar jag känna mig mer och mer redo och därmed så infinner sig även en känsla av att det blir som det blir och det löser sig nog till det allra bästa i slutändan.
Smärta: Jaa det gör ont. Det gör verkligen ont denna tredje gången. Trycket nedåt är emellanåt nästa outhärdligt. Förmiddagarna brukar rulla på fint men kvällarna känns tunga och då är det sängen som gäller. Lite får jag skylla mig själv också. Jag är envis som en gammal get och ber inte om hjälp med fysiskt arbete om jag inte måste…
I övrigt så känner jag mig glad och förväntansfull precis som innan 🙂
Imorgon är det skolavslutning och det känns alldeles fantastiskt fint att få ha barnen hemma sommaren lång.
Ha nu en riktigt fin dag!
Kram/Julia
 1. Du är verkligen fin! Det har du varit hela tiden! Kanske kan det lugna dig lite att alla barnmorskor jag mötte denna gång sa att tredje förlossningen brukar ta längre tid än nr2
  Fast jag tror ändå att allt är individuellt. Men för mig stämde det, Vilmer var snabbast ut 😉
  Kram på dig fina! /Ninna

 2. fina fina du…ser underbart ut..det är en så speciell känsla att känna lilla livet inom en;)) och visst blir man trött att vara 20 kg mer;))

  skickar lyckatill hälsningar;)

  Vidaidennaljuvasommartid…

 3. Kära Julia, läste jag din blogg under en längre tid och nu måste jag skriva till dig någon gång! Du är en vacker förväntansfull mamma bästa och jag önskar födseln! Jag önskar er härlig semester med dina underbara barn! Kärlek, Carmen från Österrike

 4. Åh va härligt!!! Snart är det dags. För ett år sedan gick jag runt med en lillasyster i magen och längtade (5 dar över tiden längtade jag, det var fru-ktan-svärt!). Hoppas att allt går bra nu. Eller rättare sagt; Det kommer att gå jättebra. Massor med lyckönskningar från mig!

 5. Hej Julia & vacker du är! Känner så igen mig igen en gång – denna gång beträffande städ&plock mani 🙂 Går omkring och fixar, torkar & plockar hela tiden fastän jag vet att jag borde ta det lite lugnt, nå vi får hoppas att grynet stannar till beräknat! Ha en fin dag!

 6. Vilken fin mage du har! Nu är det inte långt kvar för dig. Det kommer säkert gå bra. Passa på och vila upp dig nu!

  Kram Sara

 7. Hej Julia!

  Du ser verkligen fräsch ut och visst är det spännande även om jag håller med om att trean ”tar på krafterna”. Själv får jag vänta 10 veckor tills liten tittar ut. En fråga som ställts till ett tidigare inlägg men som jag inte hittar svar på, var finns Elles fina kalas hårband att få tag på? Kram Camilla

 8. Dear Julia,

  I am so glad I can finally read your blog! I have been visiting for quite some time now, I love your home and lifestyle so much, it reminds me of Bullerbü. 🙂

  Wishing you all the best with the birth of your little baby girl!

  So glad your children have summer vacation now!

  Hugs,

  Dawn

 9. Julia,

  Voiii, miten söötti pömppis sulla on…ja miten jännittävää nähdä PIAN uusi, ihana,lumoava perheenjäsen.
  Pieni tytöntyllerö <3

  Yritä jaksaa vielä viimeiset päivät,ja nauttia ajastasi.

  Halein, Kirsi

 10. Sååå fin du är!!!
  Du är ju en fantastisk människa:)
  Ska också vara ledig med min dotter hela sommaren, har f-dagar kvar och de brinner inne om jag inte tar ut dem nu då hon fyller 8 redan i januari nästa år. Så 8 veckor känns så gott:))
  Sköt om dig!
  Kram kram Anna

 11. Hej!! Nu har jag ” tjuvläst” länge utan att skriva någon kommentar! Du inspirerar så mycket!! Jag födde vårt andra barn för tre månader sedan så jag känner igen dina känslor, för det var ju inte så länge sedan …:) storebror är 21 månader, så det blev tätt mellan dem. Skulle det bli en till, får det nog bli som ni, med fem år emellan! Önskar dig lycka till!!

 12. Härligt, nu har ni inte långt kvar!

  Vår E 9 år är född i HS…ska ni också föda där? Nu har jag fått dom två yngsta här i Åbo.

  Du har så vackert hemma och ser så fin ut med din bebismage! Önskar dig underbara sommardagar med din fina familj:)
  Kram Kata

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..