Somrigt vardagsrum

Bilder från somrigt vardagsrum hemma hos oss just nu 🙂 !
Hej på er, 

Tack för alla röster i tävlingen 🙂 ! Spänningen är olidlig och det ska bli sroligt att se på söndag vilket bidrag som vinner. Tävlingsmänniska som jag råkar vara så tjatar jag vidare lite här fram tills dess och blir glad om ni hejar på mitt bidrag genom att rösta HÄR.

Det är sannerligen en njutbar årstid just nu. Jag älskar verkligen ”sommarinredning” med färska blommor från trädgården, nytvättade och lite lagom skrynkliga textilier, travar med inredningsinspiration att bläddra i när andan faller på och blåa toner…

Och på tal om blått så måste jag verkligen rekommendera senaste numret av tidningen Lantliv som jag fick hem idag. Ljuvligt vacker inspiration i olika blåa nyanser.

Kram/Julia
 1. Åh så underbart, somrigt! Och härligt med höns som du skriver om där nedan.

 2. Ville bara lämna en liten hälsning, du har så inspirerande blogg och så vackert hem, det är alltid lika roligt att kika in och titta om det kommit något nytt. lycka till med allt! hälsningar Carolina från Finland

 3. Jag har röstat på dig!

  Ljuvligt i ditt vardagsrum, gillar också det enkla med att ta in en kvist som genast gör rummet mer levande och friskt!

  Kramar till dig!
  Malin

 4. Åh vad jag röstar på dig! Så himla fint!! Kramar!

 5. Tina skriver:

  Det ser bare SÅ hyggeligt ud!!

  Kram Tina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..