Noells rum

Hej i sommarvärmen 🙂 !

Jag kämpar vidare med stora stora stora magen och tar en dag i sänder. Noell går på simskola varje vardag i 4 veckor och den allra första veckan är snart avklarad. Känner mig mäkta stolt över Noell som tränar duktig och mig själv som faktiskt klarar av pärsen med omklädningsrum, uttråkad Elle och simhallsgolv. Jag tycker i vanliga fall att det är galet äckligt med simhallar och just nu är känslorna maxade…minst sagt. 

Nåväl, idag får ni ser hur det ser ut i Noells rum. Han tycker allra allra mest om att rita och leka med Lego.

Önskar er en riktigt skön onsdagkväll!

Kram/Julia
 1. -M- skriver:

  Oj va fint ni har! Jag hittade just din blogg o blir värkligen en läsare! 🙂 Du har fina barn som har fina namn 🙂 Min dotter heter också Elle 🙂

 2. Anna skriver:

  Hej! Vad kommer överkastet ifrån? Jättefint! Med vänlig hälsning, anna

 3. Hanna skriver:

  Glad Midsommar
  Kram
  Hanna

 4. Beate skriver:

  Så fint att jag nästan spricker! Ett sådant rum skulle jag verkligen vilja ha! Du är så duktig!

  Ha en fin midsommar!

 5. Vilket fint rum han har killen!

  Så fint med de ljusa väggarna och alla de fina inredningsdetaljerna.

  Kämpa på med magen och ha en fin midsommar!

  / Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..