Hur kunde jag leva utan den?

Hej på er 🙂

Tack snälla finaste bästa, tack för alla fina fina hälsningar till mig!

Ok, ni vet den där nästan hysteriska känslan av att vilja boa och dona på slutet av graviditeten…?
Den har verkligen infunnit sig och ett av mina senaste organiseringsprojekt var att ordna barnens alla minnen och alster på ett praktiskt sätt. Två stycken rejäla lådor var fick de ( Ikea ). En till teckningar och en till annat  plock som man gärna vill spara på. Teckningarna är ihopbuntade med klädnypor och en etikett med ålder (1 år, 2 år osv ). Känner mig väldigt nöjd och tillfredsställd 🙂

Jo, och så var det det här med dymon. Hur kunde jag leva utan den? Det är ett av de bästa köpen någonsin tror jag och allt som bara går att märka får en snygg svart etikett med präglade bokstäver på sig hädanefter 🙂
Jag köpte apparaten på Claes Ohlson för dryga hundralappen.

Hoppas ni har en mysig dag i regnrusket!

Kram/Julia
 1. soli skriver:

  Hej Julia!
  Jag vill bara tipsa om vad man kan göra med det man sparar. När mina barn går ut gymnasiet så har jag gjort en pärm med utvalda teckningar, skolsaker, tidningsurklipp mm som de får när de går ut skolan. Det blir också en rolig aktivitet på studentkalaset att titta tillbaks på skolåren som passerat och då är till ända. Lyckat till med nya bebis, ser fram emot att se vem det är./Soli

 2. Lie skriver:

  Håller fullständigt med angående dymon. Har nog exakt likadan som dig och jag är helt kär i den. ALLT märks högt och lågt 🙂 Har också köpt lådor till mina barn. Nu är det bara det där med tid att sortera och piffa som saknas :)Inte utan att man blir lite sotis på dig. Tack för en jättefin blogg. Jag kommer att titta förbi snart igen.

 3. Har också en sådan sedan en tid tillbaka. Fin att skriva ut namn på t.ex. placeringskort också.

  Fint och enkelt att märka på en glasflaska eller burk när man ska ge bort något hemmagjort som är ätbart.

  Köpte till extra band i rött och blått till att märka platsen för barnens leksaker.

 4. Har en likadan och begriiiiiiper inte hur livet var innan dymon kom hem liksom;) Den är perfekt!
  Fint du har gjort det, ordning och reda, det gillas:)
  Kram Anna

 5. Ååh jaa jag är nog också den som både knölar och sparar.
  När jag knölar så gör det riktigt ont i mig men det går bara inte att spara på allt, inte ens sådant som jag tycker är riktigt skickligt utfört då mina bägge barn gärna skapar en hel del dagligen och nästan allt är så fint tycker jag 🙂 Men själva skapandeprocessen är minst lika viktig som slutresultatet…kan ju var en tröst när man knölar ihop något. Hursomhaver, jag vårdar det som sparas på ömt och hoppas att barnen uppskattar dessa lådor när de flyttar hemifrån 🙂 ( Hu hemska tanke 😉 )

  Kram

  Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..