Påfyllning och vatten…

Hohoo här är jag 🙂 !

Två dagar kvar till beräknad förlossning, spänningen är oliiiidlig 🙂 !

Idag kom en leverans med lite påfyllning till BUTIKEN. Superhärliga förvaringskorgar och snygga praktiska griffeltavlor. Farbrorn som levererade pallen med varor konstaterade efter att ha frågat hur länge det är kvar av graviditeten att vattnet ju faktiskt kan gå precis närsomhelst. Joo jag vet så är det svarade jag. Och så såg han en smula besvärad och nervös ut och körde iväg illa kvickt. 

Jag har nog inte riktigt greppat själv hur stor och gravid jag är just nu 😉

Önskar er en riktigt skön onsdagkväll!

Kram/Julia
 1. Sophie skriver:

  Butiken är fantastisk, känner att jag måste köpa allt och att det av sig självt bara jag gör det kommer ge mig ett ”Leila på landet lyckligt liv” 🙂 Synd bara att det är så svårt att frakta ner hit till Sydney, får väl ta vattenvägen en gg för alla så hemmet blir mer stylish! Lycka till med tillökningen

 2. Masse lykke til skjønne Julia:)
  Gleder meg til bebisbilder!
  klem fra meg

 3. Tittar in och önskar lycka till! Hoppas på en bebis snart <3 kram Jenny

 4. Pia skriver:

  Lycka lycka till sötaste Finaste Julia:) !
  Stor kram Pia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..