Beräknad förlossning

Imorgon går jag in i vecka 41. Ursäkta min klädsel, bekvämt och det som stoooora magen ryms i just nu är det som gäller…
Ser inte klänningen där bakom väldans väldans väldans petit ut…?
Sommarens allra bästa frukt. Iskall vattenmelon, gärna tillsammans med en bit saltig fetaost.
Ingen strand för min del men i badtunnan kan jag plaska en stund med barnen 🙂
Trött Elle i hammocken efter badandet.
Hej hopp, 

Ovan några bilder från dagen som började med regn men slutade i fantastiskt solsken.
Perfekt väder, jag hann städa och organisera lite under förmiddagen och njuta av altanhäng under eftermiddagen 🙂
Som ni ser, enorm mage och ingen bebis i famnen ännu. Idag är datumet för beräknad förlossning och trots att jag SÅ väl vet att det endast är en fingervisning och att långt ifrån alla bebisar föds på den beräknade dagen så känns det som att lillasyster är sen och har missat en viktig tid som hon ju skulle ha passat…
Nåväl, vi väntar tålmodigt och vi vet ju att hon är här senast inom två veckor 🙂 Det känns faktiskt ändå helt ok tycker jag, barnen är bästa sällskapet och dagarna går fort.

Hoppas er dag varit vacker!

Kram/Julia
  1. Sara skriver:

    Fin gravidmage ju 🙂 är själv på sluttampen och känner mig som en flodhäst 🙂 fin blogg du har!

  2. Carin skriver:

    Oj vad spännande! Nu kan det hända när som helst. Blir lite avundsjuk när jag ser din mage… Älskade att vara gravid, men min 5 månaders plutt är ju också go att ha på utsidan nu 🙂 Jättefin och inspirerande blogg!

  3. Carin skriver:

    Oj vad spännande! Nu kan det hända när som helst. Blir lite avundsjuk när jag ser din mage… Älskade att vara gravid, men min 5 månaders plutt är ju också go att ha på utsidan nu 🙂 Jättefin och inspirerande blogg!

  4. hej hopp! vilken kanonkula du har! du är otroligt vackert! var längsen jag kikade in nu då jag har pausat lite men nu e jag tillbaka. må så gott kraaaaaaaaaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..