PIA LAMPA

Hej där!Ok. Jag är alldeles pirrig i magen nu. Jag t r o r att ni som läser min blogg kan känna igen er. Det där lätta pirret och nästan svindlande känslan när man hittat den allra mest perfekta kudden att vårpiffa soffan eller favoritfåtöljen med. Eller när man råkar springa på en näpen liten glasvas på loppis för en guldtia att ställa i sin samling. När man kryper ned i en renbäddad skön säng med alldeles nytvättade lakan som fått hänga sig torra i den allra första vårsolen. Eller när man hängt upp nystrukna gardiner i skinande blanka nyputsade fönster och vårsolen strilar in. Eller när en lätt sommarvind tar tag i gardinerna när fönstret står på glänt. Och när man äntligen kan få lov att unna sig den där önskeprylen som man drömt om länge länge…eller när man kommer hem med ett gäng kassar av nytt vackert fint till hemmet och vet att man har så mycket härligt piff framför sig åååh hjäp nu gick jag loss rejält här men jag hoppas ni kan känna er in i känslan ;)? DEN känslan har jag just nu. Mina drömmars lampa har anlänt till butiken. En klassiker. Att räkna med en hel livstid. Minst. Hur skulle man någonsin kunna ledsna på den? Så enkel, genialt uppbyggd, lite söt, väldigt maffig och alldeles alldeles underbar tycker jag.

Ja nu är detta ju inredning, i allra högsta grad ytligt men ändå inte…ett hem att älska och trivas i betyder så otroligt mycket för mig. Det är såklart inte allt i mitt liv men mycket 🙂

Lampan finns att köpa i min lilla butik. Och det är jag så rysligt glad för! Det regnade och snöade idag ömsom vartannat och det gav oss så mörkt väder men jag kunde inte hejda mig med kameran och knäppte av bild efter bild på skönheten…ibland försöker jag övertala mig själv om att det är känslan och tanken som räknas i bilden 😉 Skarpare och bättre bilder utlovas till våren!


Njut nu fredagen!

Kram Julia
  1. Fiiiin! Men som sagt lite dyr:(

  2. ohoj vad den lampan är fin!!!synd bara att min plånbok är alldeles för tunn för en pia lampa.men man får aldrig sluta hoppas,kanske ng gång blir den i mina ägor,härliga vårkramar till en super härlig blogg från lilla mej i småland

  3. ohoj vad den lampan är fin!!!synd bara att min plånbok är alldeles för tunn för en pia lampa.men man får aldrig sluta hoppas,kanske ng gång blir den i mina ägor,härliga vårkramar till en super härlig blogg från lilla mej i småland

  4. Vilka ljuvliga bilder! Åh jag känner igen mig i det du beskriver. Nytvättat hår och renbäddad säng i härliga lakan, underbart. Och den där kudden som man tittat på jättelänge och sedan äntligen unnat sig. Ibland är det bara för härligt:)
    Kram

  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..