ANNONS

UTHYRES

/
Åh som jag älskar att ha den här tiden framför mig. Ganska långt, men ändå inom räckhåll…
Hej!

Ni som kikar in här vet ju att vi är i flyttartagen. Eventuellt.

Eftersom det dragit ut på tiden med ett eventuellt köp av nytt hus såhär vi verkligen grundligt hunnit fundera på allt som man kan tänkas fundera över.

Vi ser uthyrning av vårt älskade Björsta som ett alternativ. Tills praktiska saker och tankar och ja alltsammans faller på plats helt enkelt. OM vi får chansen till att hitta och framförallt då köpa vårt drömhus.

Så med detta vill jag egentligen mest ge det en liten chans, och höra efter om kanske någon har intresse av att hyra vårt hus för en längre period. Om, hur och när vet vi inte men som sagt. Möjligheten finns kanske och för den som är intresserad går det fint att maila mig till butik@juliasvitadrommar.se 

Vi bor i närheten av Nynäshamn kan ju kanske vara bra att veta 😉

Nu ska jag ta mig an lite kvällsjobb med lilla nätbutiken och avsluta kvällen med hemnetspaning…

Kram

Julia
2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00