Idag blir det så himla bra!

Godmorgon rara!

Gäsp gäsp…jag är uppe i ottan. Men jag älskat det. Att huset är alldeles stilla, lite kyligt så att jag måste tända en brasa, tassa runt lite i köket och invänta att morgonen gryr och familjen vaknar till liv…

Idag blir det så himla bra. Jag menar de är ju trots att fredag. Så vad som än sker så har vi vårt efterlängtade fredagsmys och en skön helg att se fram emot. Vårt lilla hus är städat, kylen fylld till bredden med godsaker, helgen fri från måsten…

Glad fredag!

Julia
 1. Fina blommor Julia! Och hoppas du får en trevlig helg! Kram janni

 2. Anna skriver:

  Hej! Hade också en härlig start på morgonen men på ett annat vis… Dock väldigt avundsjuk att ditt hus var städat , det var inte mitt ..:) men nu är halva huset klart iallafall och jag tar en välförtjänt paus i solen 🌞
  Allt gott och trevlig helg
  Kram Anna

 3. God Morgon (eller förmiddag?;)
  Vad mysiga bilder du bjuder på jag blir alldeles tossigaste och vill bara piffa här hemma!
  Varje vår brukar blir jag alltid så inspirerad av din trädgård och bläddrar bland gamla inlägg och visar mannen och börjar skissa febrilt, men det blir sällan mer än ett par mårbackor i kruka:)
  Därför undrar jag om du vill dela med dej av hur du tog tag i er trädgård för att få den sådär lummig och härlig?

  Önskar dej en fin fredag!!
  Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..