ANNONS

Sommardrömmar…

/
Sommardrömmar…

Vad jag önskar mig av sommaren. Ljumma vindar, lediga dagar, små härliga utflykter, kvällspromenader med barnen, smultron på strå, världens allra bästa grillmiddagar, soliga dagar vid stranden och lugn…

Vad önskar du dig av sommaren?

Jag har uppdaterat sommargarderoben en aning bland annat med denna söta lilla klänning ( Lindex ). Även en hel del basplagg såsom enkla bomullslinnen och toppar är inhandlade. Ska nog ta mig en liten rensa i garderoben dag framöver 🙂 Jag är alldeles jättesugen på en ny väska till sommaren och snart är det ju faktiskt mors dag. En dag VÄL värd att fira om ni frågar mig 😉

Kram från sommardrömmaren Julia!
9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00