Inte såå lyckat…eller?

Carlos klev in.
Och ut…
Och undrade exakt N Ä R denna rosan trenden skall få ett slut?!
Godmorgon rara!

Tjaaa de blev väl inte ett av mina mest lyckade eller kanske ska jag säga uppskattade inredningsdrag i vårt lilla hus men jag är himla nöjd. Jag menar hallonrosa blir väl alla ( nåja nästan ) alldeles fantastiskt glada av?

Ok, nu tar vi tag i denna onsdagen och jag för min del ska klämma in en liten blixtvisit på barnens skola, bvc besök för lilla Belle med vaccination *hjälp så jobbigt jag tycker att det är*, jobba med tråkpapper och dra i lite trådar gällande ett eventuellt husköp. 

För den som också tycker att hallonrosa detaljer i badrummet är superfint så finns ett litet antal badrumsmattor och handdukar i BUTIKEN just nu. Färgen är en säsongsfärg och är på utgående.

Kram Julia
 1. Nämen åh, jag tycker det se härligt ut ja! Men det var jag det:)
  Kram

 2. Jenny skriver:

  Rosa är alltid fint!!!

  /Jenny

 3. Himla lyckat om du frågar mig! 🙂 Men jag har en hemma som brukar reagera likadant. Men det är så himla snyggt med rosa till just marmor faktiskt!

 4. Jättesöta, rosa är så fint!!
  Kram P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..