Lite Påsk

Ägg till frukost såklart! Nu har ju hönsen äntligen börjat värpa ordentligt efter vintervilan.
Stackars lilla Elle hjärtat som absolut avskyr ägg. I alla de slag om de inte är en del av en smarrig pannkaka möjligen..
Hemma hos oss måste man äta upp allt på tallriken. 
Neejedå. Det måste man ju såklart inte. Men gärna smaka litegranna iallafall. Och tror ni inte att Elle som är den ”matkinkige” i vår familj blev paff när hon knäckte ägget. Det innehöll ju C H O K L A D !
Jag fick med mig några riktiga ägg ( skal ) innehållandes choklad häromdagens när jag besökte huvudstadens kanske allra bästa gottebutik. 
Godis i stora lass. Mmm så gottigt det är med godis….jag skulle nästan kunna leva på det. På riktigt.
En rar påskparad. Noell har plockat blommorna.
Åh denna tårtan alltså. Jag kände mig superfrustrerad då den inte alls blev som jag tänkt mig och därmed tänkte jag mig att den även skulle smaka lite halvdant men icke. Jag slukade halva påsktårtan själv. Minst. Mandel, smör, ägg, vit choklad, grädde….kan väl knappast sluta annat än i lilla magen 🙂Men hej!

Vet ni, jag har nästan lite dragit mig för att kika in till er…

Även om det känns oändligt tomt och trist så har jag behövt det. Jag vill ju verkligen dela med mig av precis allt. Men just nu bara måste jag få ta de lite stilla och lugnt och därför så känns denna påskhelgen alldeles extra välbehövlig. Allt kan inte sättas på pränt med detsamma. 

Idag har vi haft grillpremiär ( hjälp så gott det var ), haft påskharen på besök, pysslat om trädgården och haft en riktigt härlig vårlig dag.

Har ni haft det bra idag?

Kram Julia
 1. Julia skriver:

  Ha sido un placer visitar tu bloc, te invito a visitar el mío, i el nuevo post sobre la Pascua y sus dulces que te encantaran.
  Espero que nos volvamos a ver y si no eres seguidora me encantaría que lo fueras, te espero en mi bloc elracodeldetall.blogspot.com

 2. Hanna skriver:

  så fina bilder
  Ha en fin fortsättning på påskhelgen
  Hanna

 3. Men oj vad jag saknat dina inspirerande inlägg men jag håller fullständigt med att man måste hämta andan och bara vara, och det är bra att du gjort det. Man måste ta hand om sig.
  Kram och fin Påskdag till dig
  Liselott

 4. Igår var en finfin sockerstinndag! Hoppas att idag blir detsamma. Kramen då!

 5. Vilka härliga bilder hos dig! Hoppas du har en lugn och skön påskhelg. Ibland får faktiskt bloggen vila:) Glad Påsk!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..