Barnens lilla sommarhus ( lekstuga ) !

Godermorgon mina sköna 😉 !

Tisdag är min jobba undan superdupermycket dag så efter att jag skjutsat Noell och Elle till skolan är det bara att sätta fart. Somnade bara aaaaningens försent igår efter en liten vända på hemnet. Vilka fantastiska hus det finns i vårt land….

Vet ni, häromhelgens så gjorde jag och barnen sommar i deras lilla lekstuga eller ja det är snarare ett litet sommarhus. Det fattas en liten spis annars så är allt i sin ordning. Belle har många långa somrar framför sig här och de stora barnen tycker också om att leka/vara i huset som är laddat med böcker, pysselsaker och leksaker. 

Hoppas ni får en alldeles fantastiskt bra tisdag!

Kram Julia
 1. Åååååååå!!!!!! Underbart Julia!!!!
  Kram/h

 2. Tusen tack fina!

  Tack från lilla dej i måland, ska spana in den 🙂

  Anna, den är supergammal dessvärre från Iris hantverk.

  Johanna, de har jag gjort själv av silkespapper som finns i min butik 🙂

  Maria, åh den tanken har inte ens slagit mig, eller barnen tack och lov. De har nöjt sig hittintills och de är nog bara Belle som skulle kunna få för sig att dra in något då stora barnen mest pysslar. Jag skulle nog hellre dra ut köksleksakerna till sandlådan kanske…?

  kramar

  Julia

 3. Ljuvligt! Där tror jag att jag skulle trivas bra:)
  Kram

 4. hej julia,brio har tillverkat en ny leksaks spis i VITT.jätte fin,kika på den ,kan rekommendera den.kram från lilla mej i småland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..