ANNONS

Lite ommöblerat sådär…

/
Från hallen sett. In till vårt gamla vardagsrum. Som ju faktiskt fortfarande är just ett vardagsrum.
Vildpellisar är ljuvliga tycker jag…
Bomull, lin, fransar, stickat…älskar olika strukturer i samma färg på textilier. Men i lite olika nyanser.
Nej men dra på trissor, jag har flyttat på en möbel eller två. Eller tre till och med *hihi*!
Hej hopp!

Åh åh åh så glad jag blir för alla hälsningar. Barnen trivs så himla bra och eftersom vi bor aningens off utan andra barn nästgårds så är de verkligen fint att kunna ha lite ”extra” sysselsättning och flera olika platser att vara på. 

Ja men ni ser, jag har möblerat om lite. Och sedan bilderna togs så har jag väl hunnit fixa lite till. Detta är vårt gamla vardagsrum. Vår nya utbyggnad rymmer ju både vardagsrum och arbetsrum. Och djungel ( Carlos alla plantor ).

Detta rummet får tills vidare vara ett vardagsrum det också tills tankarna landat. Hur ska vi göra med de små ytor vi har, barnen växer och behoven förändras. Vi har dessutom ett rum för lite. 

Men tills dess, piffar jag vidare och jag börjar känna mig riktigt hemma med ommöbleringen trots att jag fullkomligen a v s k y r att flytta på möbler. Känns helt otryggt och jobbigt med sådana förändringar.

Ska nog be Carlos hjälpa mig att få upp två tavlor väggen som är av sten och puts, krävs nog lite specialverktyg misstänker jag… Lovar att visa mer av ”nygamla” vardagsrummet så fort allt är på plats. 


Långhelg vankas och det ska bli fullkomligen ljuvligt! Och så den allra sista april på det. Känslan av att vi har allt härligt framför oss är oslagbar!

Kram Julia
5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00