Jo då besöker man en grekisk doktor. I Grekland.  Som är barskare än en magister på 1940- talet. Minst. Som gör att svetten rinner när man blir undersökt och förhörd ( ja förhörd ) och man helst vill ångra att man någonsin bokat den där läkartiden.

Jag har varit krasslig i dryga veckan men inatt blev allt så mycket värre och det är riktigt tungt att andas. Just det där med andningen blir kvävande bokstavligt talat så jag bestämde mig för att nu måste jag söka hjälp.

Hursomhelst så blev läkarbesöket ett mindre trauma. Stränga människor är ju läskiga tycker jag. Och själva undersökningen var inte direkt trevlig. Alls. *rys*

Men iallafall så blev jag ordinerad:

 

1. Jag får inte lämna ditt hotellrummet. Under några omständigheter. Jag ska betrakta det hela som att sitta i ett fängelse.

2. En antibiotikakur.

3. Vatten. Minst 2,5 liter på ett dygn.  ( cocacola gick bra också, men ärligt talat där sjönk mitt förtroende desto mer )

4. Hostmedicin av okänd sort.

5. Återbesök på grund av dålig syresättning i lungorna.

 

Hur typiskt?

IMG_5146-tile
batch_IMG_5147

Bild från gårdagens piggare jag. På den där innergården som vi älskar och äter frukost, lunch och middag i. Den magiska havsutsikten har vi från vår pool och terass så då kan vi unna oss lite innergårdsmys faktiskt trots att man även kan äta med vidunderlig havsutsikt om man så vill.

Så nu är det krya på mig själv som gäller. Mycket. Jag tänker dock smita ut från min karantän för utan mat lär jag garanterat inte bli frisk.

 puss

 Julia

 1. Nej men stackars dig! Fy så tråkigt att behöva vara sjuk på semestern 🙁 Hoppas att barnen tycker att det är ok ändå, mina brukar bli så oroliga när mamma är sjuk… Hoppas verkligen att du känner dig bättre snart! Har ju själv haft jättesvårt att andas under denna vinter och då märker man verkligen hur central andningen är, huh! Massa kramar och hopp om en vändning nu bums!

 2. Lisa skriver:

  Hej! Kom ihåg att anmäla till din hemförsäkring att du har varit sjuk på resan. Du kan vara berättigad till ersättning. Hoppas att du kryar på dig snart! Lisa

  1. juliak skriver:

   Ja tack! Jag ska höra med mitt bolag när vi kommit hem hur det ser ut. Kram

 3. Alex skriver:

  Vart kommer din fantastiska klänning från?

  1. juliak skriver:

   Åh den har några år på nacken och kommer från Vila. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..