batch_IMG_0421

En fredagens fredagslyckliga jag. I världens gosigaste pudrigt rosa fluffiga tröja från Valerie.

IMG_0454-tile

Jag har lyckats torka förra helgens Hortensior som jag och Elle köpte på Zetas, trots att de stod i vatten haha. Men de är faktiskt urfina ändå tycker jag.

IMG_0429-tile

Mina favvisjeans med lagom hög skön midja som jag nog nästan alltid har på mig när jag har jeans, fast i lite olika färger ( de finns i allt från svart till ljusblått ) kommer från Gina Tricot och heter Molly highwaist.

batch_IMG_0439

Inga särskilda helgplaner. Kanske en liten shoppingtur. Plocka de sista äpplena. Svampskogen. Alldels ljuvligt med dessa hösthelger!

IMG_0440-tile

Jag har handcréme lite här och där nu och i varje handväska. Kylan är lika med torra händer för mig. Min hy är verkligen superkänslig för torr kall luft och jag är ständigt på jakt efter den perfekta handcrémen. Tips?

IMG_0424-tile

Hej igen och nu så…

Är det faktiskt fredagsfeeling här. Hösten har verkligen varit snäll mot oss. Knappt en droppe regn. Endast hög klar frisk luft och solens strålar som värmer på dagen.

Jag har bunkrat upp med BJ, gooooodis och såklart en god fredagsmiddag. Om fredagar brukar jag laga något enkelt och snabbt. Men det ska ändå vara helgmat. Idag blir det som så många andra fredagar grillad kyckling, ugnsrostad sötpotatis, sparris och chevrécremé. Plättlätt och galet gott. Lite annat plock som baguetter, ost och frukt till det hela så att alla blir nöjda och glada.

Jag gjorde en stooor och välbehövlig skafferirensing och hittade en massa godsaker som vi tog med hem från Grekland i somras. Nougatgodis och andra små sötsaker. Typiskt mig. Att glömma av en massa skoj som jag köpt. Det får blir kvällens efterrätt.

Ha nu en alldeles underbar fredag!

puss

Julia

 

 1. Karin skriver:

  Men åh! Vilket skit att du tog dig tid att svara och att jag sedan inte hittar det. Vart i allsin dar kommenterade jag min lilla yrhöna? Grr.
  Kram till dig

  1. juliak skriver:

   Vad frågade du? Undrar en annan yrhöna 😀

 2. Hannah skriver:

  Finaste du ♥

 3. Pia skriver:

  Hej!
  Måste tipsa om den absolut bästa handkrämen och jag har provat många. Clarins Hand and Nail Treatment Cream. Så himla bra och doftar gott!
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Pia

  1. juliak skriver:

   Tack söta för tipset 🙂 Kram!

 4. Sara skriver:

  Denna är min favorithttp://se.loccitane.com/shea-butter-hand-cream,25,2,1717,478111.htm

  1. juliak skriver:

   Tack för tipset, den har jag provat och den är riktigt härlig 🙂 Kram

 5. Sara skriver:

  Åh vilken snygg tröja! En liten fråga bara, vad är det för magasin man ser i bakgrunden på nga bilder? Vill ha ngt nytt att bläddra i:))
  Önskar dig en underbar helg!
  / Sara

  1. juliak skriver:

   Tack 🙂 Det är damernas värld mode. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..