batch_IMG_0493
batch_IMG_0486
batch_IMG_0488
batch_IMG_0489
batch_IMG_0490

Äntligen!

Som jag längtat efter detta. Min stackars lilla gårdsbutik har legat i en evighetslång dvala känns det som. Jag har varken hållit öppet, eller kunnat ta emot bokade besök på flera år på grund av tidsbrist. Allt har sin ni vet…

Men nuså. Jag kommer att ha öppet vid fem tillfällen före jul och ni är varmt varmt välkomna till vår gård och min lilla lilla gårdsbutik för inredningsinspiration och shopping. Jag har i stort sett samma sortiment i gårdsbutiken som i nätbutiken men det är alltid mysigt att se och känna på sakerna och ta en liten helgtripp. Jag kan verkligen rekommendera en tur ner till hamnen om ni har vägarna förbi mig i höst. Där kan man äta världsgod lunch på Rökeriet och andas lite skön havsluft. Så det får bli dagens tips. Att planera in en liten tur till Nynäshamn.

Datum, tider och vägbeskrivning finner ni i nätbutiken ( klickeliklick ).

 

Och annars. En alldeles vanlig måndag där jag fixar lite med pappershögar som samlats, packar paket och fixar lite med Carlos papper ( jag är hans fantastiska sekreterare typ haha ) och så är jag alldeles sådär pirrig i magen av en sak. Igår kom nämligen C på världens grej. Alltså det är så så bra att jag nästan känner mig lite sur över att de inte var JAG som kom på det…

Det gäller vår köksrenovering och badrummet som ska byggas i lilla toaletten. Vi har verkligen funderat på detta fram och tillbaka tusen vändor och det har aldrig resulterat i någon klockren idé. Utan mer blivit en kompromiss på grund av för lite yta. Men nu har vi alltså den ultimata planeringen och känner jag min älskade make rätt så står han här med kofoten ikväll och rycker i någon vägg…

Fortsättning lär följa…

kram

Julia

 1. Får du in kuddar , mattor och andra textilier i nätbutiken? Jag bor också alldeles för långt bort för ett besök i din fina butik

  1. juliak skriver:

   Självklart! Redan idag lägger jag ut galet fina badrumstextilier i nätbutiken så håll utkik 🙂 Kram

 2. Hannah skriver:

  Wiiiii vad roligt Julia! 😀

  1. juliak skriver:

   Ska berätta hela den briljanta planen på fredag 😀 C vill sätta igång nu nu nu men vi är ju inte ens färdiga med köket haha…Kram

 3. Anna skriver:

  Fina Julia! Jag läser och följer dig varje dag men detta är första gången jag kommenterar. Du har skapat en sällsamt vacker och behaglig blogg som skänker inspiration och glädje utan att vara pretentiös eller stressande. Tack för allt fint du gör och alla kloka tankar du förmedlar.
  Jag hade så rysligt gärna velat besöka din vackra gårdsbutik, det är ett elände bara att jag bor i Skåne:)
  Stor kram/Anna

  1. juliak skriver:

   Åh så fint skrivet av dig, tack snälla du jag blir hemskt glad! kramar J

 4. men åh vad gärna jag hade velat besöka din lilla gårdbutik… KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..