batch_IMG_9370

Hej hopp!

Vet ni. Jag har funderat mycket på min lilla blogg den senaste tiden. Lite på hur jag bloggar. Hur jag vill göra. Vad och hur jag delar med mig. Om hur tacksam jag är över att ni finns här. När ni engagerar er. Ger mig tips och respons. Och precis nästan alltid är rakt igenom omtänksamma och generösa med uppskattning och öser beröm över mig.

Tack, tack och återigen tack för att ni är så fina!

Jag kan vara lite virrig ibland och ha åttiofem saker på gång samtidigt och tänka att ja just det ska jag ju visa er. Och så faller det i glömska. Eller blir inaktuellt. Men ni finns i mina tankar och min lilla blogganteckningsbok är välfylld med inspiration för framtida blogginlägg.

Och ja när jag funderat så har jag utgått från mig. Det blir mycket jag. Men jag vill ju faktiskt veta hur just ni tänker?

Vad vill just du se och läsa om här hos mig. Finns det något du är nyfiken på. Eller något som känns gäsp gäsp? Den röda tråden är ju som alltid inredning även om jag svävar ut och spretar åt lite olika håll beroende på period i livet…

Men jag skulle bli så oerhört glad om du ville skriva och berätta. Hur ser ditt önskeinlägg ut på min blogg? Önska ett inlägg vettja! Eller berätta överlag hur du tycker att de känns att vara här inne och om det är något du saknar eller vill se mer av.

puss

Julia

 1. Hannah skriver:

  Jag tycker att bloggen är så fin och givande med det innehåll den har idag. Fortsätt så är min röst! 😀

 2. Lena skriver:

  Säger som så många andra. – Det är mixen som är det fina med bloggen. Och att du skriver ofta, är inne varje dag och kollar 😉 Fint med köptips, recept och bilder på hemmet. Trädgård vore fint till våren. Det alltid mysigt att titta in!

  1. juliak skriver:

   Så fint skrivet, tusen tack 🙂 Kramar J

 3. Camilla skriver:

  Tycker att du har en fantastisk blogg! Den enda bloggen jag följer faktiskt. Ändra inte på något! Har en undran som slagit mig genom åren och det är om ni flyttat långt från släkten (barnens mormor, farmor osv.) då du aldrig eller sällan skriver att ni umgåtts? Kram!

  1. juliak skriver:

   Åh wow vilken ära att få ha den enda bloggen som du följer, tack 🙂 !

   Nja inte särskilt långt rent geografiskt men olika omständigheter gör att vi inte ses särskilt ofta men det är inget jag vill gå in på djupare i dagsläget.Hoppas du förstår.

   Kramar! Julia

 4. Sophie skriver:

  Hej Julia!
  Har följt din blogg i många år nu. Blir glad för varje inlägg du publicerar!
  Du verkar vara så ödmjuk och jordnära och det speglar av sig i bloggen. Den blir harmonisk och så klart är den väldigt inspirerande (på köpet). En bra mix av det som är viktigast och roligast i livet.

  Om jag får önska:) Är väldigt nyfiken på er trädgård. (Håller själv på att fixa i vår). Skulle det vara möjligt att få en överblick på hur ni har planerat den? Som en skiss ovanifrån. Behöver verkligen lite inspiration och gillar att er trädgård inte är så ”stram”;)
  Kram

  1. juliak skriver:

   Tack snälla Sophie, jag blir verkligen glad. Du vilken toppenidé. Det får bli ett inlägg om vår trädgård med en skiss till. Nu har vi ju en äldre uppvuxen sådan men vi har såklart gjort en del och har nya projekt till våren, bland annat att utöka kökslandet. Kramar! J

 5. Hej Julia, jag tokgillar din blogg med blandningen av träning inredning kläder och mat . Ett extra plus att du emellanåt har glutenfria alternativ eftersom jag mår bäst utan vetemjöl . Vet faktiskt inte vad jag skulle önska mer :))). Jo kan du göra inlägg tre gånger om dagen haha 😉
  Kram Liselott

  1. juliak skriver:

   Haha söt du är, jag blir superglad 🙂 Och jag lovar ännu fler glutenfria recept, då jag själv också mår bäst av att utesluta det till vardags. Kramar! Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..