Finaste finaste!

batch_IMG_0751

Både ryggsäck och rosenknopp. Som snällt stod ut med en liten fotosession. Tills hon ledsnade och drog iväg haha.

IMG_0755-tile

Är så glad att jag fann denna till butiken. Faktiskt världens finaste ryggsäck för en älskad liten! Jag har haft svårt att hitta en snygg OCH praktiskt ryggsäck till Belle. En ryggsäck för barn måste ju vara skön, med mjuka vadderade axelband, bröstrem och enkel att packa i och ur för små händer. Denna lilla karamell uppfyller alla kriterier och önskemål alldeles perfekt!

batch_IMG_0769

Jag tog in ryggsäckarna i en rosa karamellig färg ( Belles önskemål) och en fin mjuk pastelligt grön. Så för den som är sugen på den perfekta ryggsäcken så finner ni den i butiken nu. 

IMG_0708-tile

Hej!

Jag var uppe på tok för sent igår så en något gäspig måndag här…

Min vecka är fylld av produktfotografering, bildfix och så ska nätbutiken bli riktigt välfylld med höstens nyheter.

Dessa dagar med ett gäng timmar framför datorn behöver jag som kompensation mycket frisk luft och att få bli skönt trött i kroppen så ikväll ska jag passa på att ta en joggtur när stora barnen är på sin Taekwandoträning.

Nu ska jag sluta gäspa, ta mig en islatte och fotografera produkter från en alldeles ny leverantör.

Fin måndag!

puss

J

 1. Hannah skriver:

  Finaste ryggan på finaste B <3

  1. juliak skriver:

   Tack 🙂 Kram!

 2. Frida skriver:

  Så söta både Belle o väska!

 3. Helen skriver:

  Ooooh, så söta höstbilder på Belle! Allt är så fint, varifrån är mössa och kofta?
  Lyckopiller var verkligen bra sagt ovan:).

 4. A-C skriver:

  Fin väska!! Så glad att jag hittade denna blogg Julia, ett riktigt lyckopiller! Så äkta och härlig.. Inget skryt å sånt som man ofta ser i liknade bloggar om.. Skön att du liksom är din egen lyckas smed och inte skyltar med samarbeten osv (lagom är böst!)

  1. juliak skriver:

   Åh så glad jag blir, tack snälla 🙂
   Ibland blir det samarbeten då det är en del av bloggandet och jag tycker att de är roliga att genomföra. Men samarbetena märks ut tydligt och innehållet är något som jag kan stå för helt och hållet och något som jag tror att mina läsare kan ha ett utbyte av. Kramar! Julia

   1. A-C skriver:

    Tycker det är lagom med sånt ändå i din blogg. Vissa känns nästan helt ”ägda” av ett visst varumärke.. Och sånt tröttnar man på som läsare i längden. 😉

    1. juliak skriver:

     Härligt att höra 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..