ANNONS

Från vedbod till butik!

/

IMG_1362-tile
IMG_1372-tile
IMG_1374-tile
IMG_1380-tile

Hej hopp!

Ja men här hänger jag idag. I min lilla butik. På gården. Som Carlos byggt till mig. Det var en vedbod från början. En sådan med springor stora så att en näve rymdes mellan nästan. Och ett golv av jord och spån.

Jag öppnade butiken inför julen 2009 och hade några några härliga år med regelbundna öppettider och fina fina kunder som kom och besökte mig och butiken. Till och med kunder från Tyskland. Och Norge. Och Finland. Vilken grej va?

Och sedan föddes rosenknopp. Och butiken gick i ide ungefär samtidigt.

Men nu är jag ju på gång och på lördag håller jag öppet ( alla öppettider och vägbeskrivning finner ni i nätbutiken ).

Men iallfall så här står jag och packar upp, ställer fram och försöker få ordning. Men emellanåt så känns de bra frustrerande att få till det på dessa få kvadratmetrar. Den där sköna luftiga feelingen den är stört omöjlig att få till. Men. Det är mysigt. Ombpnat och jag har valt varje varje sak med omsorg och hjärta. Min fina lilla butik! Den ska bli så roligt att få liv i den igen!

Nu ska jag slita upp fler kartonger. Både speglar med tunn mässingsram ( oooh la la alltså ) och ett gäng härligt skrynkliga linnekuddar med knytband ska få ta plats på hyllorna.

puss

Julia

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00