IMG_4070
IMG_4074
IMG_4079

Hej hopp!

Har ju alldeles glömt bort att visa er en av mina julklappar som jag fick av C. Förstår ni exakt h u r snäll jag varit?! Världssnäll. Och C sendå. Åh så bortskämd jag blir av honom.

Jag fick alltså som ni ser den finaste finaste weekendbag jag vet om från Louis Vuitton ( Keepall 55 cm ). Älskar! Ser ni, mina initialer? Nu är den ju sprillans ny och oanvänd men den ska få bli lite mer världsvan till sommaren..och då även vackrare. Väskor åldras ju ofta vackert tycker jag…

Tills dess så får den bara vara sådär oförskämt snygg och påminna mig om hur fint jag har det och om sommarens äventyr som vi drömmer om…

Idag har jag varit med Elle i skolan en sväng, mysigt att få ta del av hennes dag. Och nu börjar en skön fredagsfeeling infinna sig. Och ett lugn börjar landa i min kropp som verkligen gått genom en känslomässig storm den senaste tiden. Den här helgen blir underbar. Jag har det på känn.

fredagspuss

Julia

 

 

 1. Superfin!! Vilken man :-)!! Kram

 2. Åsa skriver:

  Sååååå fin!!!!
  Åsa i Jönköping

  1. juliak skriver:

   Tack snälla Åsa 🙂 Kram J

 3. … den kommer du njuta av heela livet! Så snygg! Den får väl henka till Sthlm va ☺️ Puss o kram

  1. juliak skriver:

   I know! Hela livet! Apselut. Jag kan tänka mig att kuta med den 😀 Den ska få se världen! puss

 4. Ååååå så fin!!!
  Ha en riktigt fin helg nu <3
  Kram Anna

  1. juliak skriver:

   Tack, jag ääälskar den 🙂 Detsamma till dig! Kram

 5. Nora skriver:

  Minst 10 000 kr för en väska. Vansinne.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..