IMG_4428

IMG_4424

IMG_4435

IMG_4431

IMG_4425
IMG_4421

Hej finaste!

Åh det är liksom lite kämpiga tider här. Det bara är så. Igår kväll kändes det som att en del av mig går bort med nätbutikens stängning. Så sorgligt. Den har varit en så stor del av vem jag är.

Och faktiskt så får det vara så just nu. Saker och ting kommer att ljusna och jag ser redan nu att det är ett par dagar av slit ovisshet kvar. Sedan vänder det. Och vänder det som tänkt, så blir de så himla himla bra och jag slipper känna mig sorgsen på grund av stängningen. Jag lovar att uppdatera och berätta precis allt om allt. Sinom tid.

Rosenknoppen är kry ( det blev hon efter några minuters soffmys igår minsann. Sådär tokfrisk och himla godis och glassugen haha ) och jag är fortfarande hängig med någon himla märklig magont som inte vill ge sig och en frusen känsla.

Men idag sken solen och gjorde min dag så mycket vackrare och ljusare ändå. Jag packade ordrar och passade verkligen på att njuta av strålarna när jag bar ut paketen.

Några solisar behövdes inte direkt men jag är iallfall redo med ett par nästan nya som jag fick av älskling. Jag hann inte använda de så många gånger förra året alls så de känns sprillans. Älskar den lite sköna retrofeelingen. Och så känns de feminina och väldigt mycket Julia. Däremot så var det medföljande fodralet ingen vacker sak så lyckan var gjord när jag fann detta ljusbruna läderfodral häromveckans. Den ska hjälpa mig att hålla reda på solisarna för det är verkligen en typisk grej att slarva bort…

Nu ska jag göra ett snabbröj i köket. C kommer hem med hämtmat alá Mc Donalds idag. Det är total oordning på allt just nu men snart snart snart. Så är jag i fas med livet.

Hoppas du haft en fin tisdag?

puss

Julia

Ps, om någon blir sugen på ett likadant fordral så finns de att shoppa på Lindex. Solisarna kommer från Polaroid.

 1. Anki skriver:

  Nytt som väntar, och avslut på ett livskapitel för dig.. <3 Det tål att grunnas på. Magont och illamående här, och lite PMS på det. Det vänder alldeles säkert väldans snart! Men ibland säger kroppen åt en att stanna upp tror jag. Särskilt när man är en sån som alltid är igång med mycket på gång samtidigt (talar av egen erfarenhet) 🙂 kramar till dig fina Julia! Ska bli så kul att följa dina nya äventyr. Är så glad att du behåller gårdsbutiken, jag längtar till att få bli stammis där nästa år när jag flyttar upp till din kommun (min gamla hemkommun) .. Ha en fin dag!

  1. juliak skriver:

   Åh hoppas du mår bra snart! Ja jag tror som du. Kroppen är smart och säger till. Och jag lyssnar! Bäst så 🙂 MEN så roligt! Då måste måste du komma på besök ju. Välkommen till Nynäshamn, igen 🙂 Kram J

 2. Emmeli skriver:

  Fina du. Förändringar, stora som små. Känns i härtat. Jag tror du gör helt rätt i att bara vara i det du känner nu och som det verkar kommer det bli väldigt fint i nästa steg i livet också.

  KRAM till dig

  1. juliak skriver:

   Jaa det är ju så. Hoppas du mår bra. Och litet hjärta i magen också. Och hela familjen såklart. Kramar! Julia

 3. Jättesnyggt glasöfonfodral! Måste kollas upp!
  Ibland är livet lite upp och ner och så får det väl vara i perioder. Då uppskattar man ju så mycket mer perioderna när allt flyter på.

  1. juliak skriver:

   Helt sant! Ja den är supersnygg. Svensktillverkad också! Kram J

 4. Finaste Julia, vi är många som delar dina känslor med dig. Tänker på dig & sänder många varma omtankar. Ett av dina älskade livsverk, nätbutiken, som du byggt upp med hela ditt hjärta, mod & massor av kraft, lämnar nu plats åt en ny livets knopp att spira och slå ut i blom. Det är klart att det inte är en lätt omställning! Du är så modig. Som vågar. Ta för dig av livet och följa dina drömmar. Du är bäst!
  KRAM Emma

  1. juliak skriver:

   Så himla fint Emma. Tack! Hoppas vi ses snart. Det blir en rosa vår i butiken 😉 Många kramar Julia

   1. Mmm, låter helt ljuvligt med rosa inslag…
    Ännu mer dröm, även om butiken redan var finaste fina 🙂 Tänker på att du berättade om alla idéer du hade till butiken. Såå glad du får förverkliga fler av dina drömmar!! Längtar till vi ses & till butiken och till lite gott fika 🙂 Njut av färden. Kramar!!!

    1. juliak skriver:

     Längtar också! Hoppas du har det fint? Kramar J

 5. Förändringar känns nog alltid lite..Din magkänsla säger ju att det blir bra och jag tycker du ska lita på den!! KRAM

  1. juliak skriver:

   Ja men du, du har ju alldeles rätt. Tror att allt känns lite tyngre när jag inte är tiptop heller och allt hänger nog ihop. Längtar ut på på en joggingtur eller PW…Nästa vecka hoppas jag kunna komma ut 🙂 Hoppas allt är fint med dig! Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..