ANNONS

Gårdsbutiksglimtar, lycka och frihet!

/

IMG_4866
IMG_4867
IMG_4869
IMG_4873
IMG_4876

Hello finisar!

Ni får ursäkta hackerattacken här på min lilla bloggis. Det var typ någon tysk robot typ som tog sig in här…

Så nej det är inte jag som blivit knäpp hehe. Men himla gulligt att ni påtalade det för mig. Det ska vara åtgärdat nu hoppas jag.

Jag pysslar och donar i min gårdsbutik när jag får feeling för det. Feelingen infinner sig inte särskilt ofta just nu men när jag blir frisk då tusan ska här fixas! Golven är iallafall nymålade i pastellgrått. Ett loppisfyndat bord ( 1700-tal, sååå coolt ) är nymålat i vitt då den gamla färgen såg så dassig ut och vårens nyheter är upplockade. Skålarna åååh! Och så har jag fyllt ett stort skåp med Himla. Precis på pricken allt är alldeles ljuvligt fint. Som alltid när de kommer till Himla. Och ser ni de små kalaspåsarna med mintiga små prickar? Och trälådorna i skön vintagefeeling med matvaror i…

Nu ska hyllor målas och sättas upp sedan är det slutgiltiga piffet som gäller innan öppning. Längtar massor! Och har någon förhoppningn om att kunna öppna inom ett par veckor.

Jag har fixat några nya leverantörer och skalat bort en del gamla. Nystart it is och jag är pepp! Jag vet att några av er varit bekymrade över det faktum att jag släppte taget om min nätbutik. Men ni vet, det var planen oavsett hur min framtid skulle se ut. Allt har sin tid. Och nu är jag redo för annat. Och att helhjärtat få ta mig an det som ligger mig absolut närmast och varmast om hjärtat. Bloggen och gårdsbutiken. Det blir så så så bra. Och den frihets och lyckokänslan jag känner just nu är obeskrivlig.

Hoppas du haft en ljuvlig onsdag! Här har termometern visat på hela 12 grader. Och jag har altanhängt idag. Hur ljuvligt är inte det? Jag börjar känna livet i mig.

puss

Julia

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00