IMG_5894

IMG_5892

IMG_5895

På att jogga. Men I will DO it! Punkt.

Har inte riktigt fått riktig feeling efter långsjukan men hoppas den där härliga peppiga känslan infinner sig så småningom. För jag ska ju faktiskt springa mitt livs allra första lopp i september. Och det blir tjejmilen i stan tillsammans med två vänner. Läskigt och spännande på en och samma gång. Så nu är det bara att jogga på så att jag tar mig runt milen under en timma för det är mitt mål.

Springer gör jag i Nikes Free run och så har jag fyllt på några fina träningslinnen ( HM ) också. Himla fin knut baktill tycker jag.

Hur har ni det med träningen och motivationen? Lite pepp tack hehe…

Nu middagsfix och sedan snör jag på mig joggingskorna…

kram

Julia

 

 1. Haha du å jag har faktiskt sprungit vårruset en gång på 90-talet så inte helt första loppet ☺️

  1. juliak skriver:

   Har vi? På allvar? Blir seriöst orolig för mitt minne. Fast sprang vi ens 😀 ? kraaaaaam

 2. Maria skriver:

  Hej Julia! Du har sån otroligt fin blogg och jag följer dig även på instagram. Otroligt fina skor, är det free run 5.0 el vad är det för modell. Väldigt fina i rosa som jag älskar. Ha en underbar dag ☀️

  1. juliak skriver:

   Ja exakt, 5.0 är det. Tack så himla glad jag blir 🙂 Kram och detsamma!

 3. Jag var i hela mars förkyld med ont i halsen som kom och gick så på en hel månad så tränade jag ingenting..Nu kryper det i kroppen och jag är frisk men då från ingenstans så kom en smärta i hälsenan så nu ska jag till en idrottnaprapat…Sjukt irriterande då jag inte vill annat än ge mig ut och slippa harva på löpbandet… Jag ska springa Söder Runt (milen) den 11/6 så det börjar ju närma sig…sedan blir det Midnattsloppet i augusti vilket är ett underbart lopp att springa! Kanske jag klämmer in tjej-milen också. Bara jag blir bra i min fot 🙁 🙁 Håll tummarna!!

  KRAM

  1. juliak skriver:

   Meeen stackare 🙁 Så oerhört frustrerande att inte kunna bestämma själv. Hemskt med smärta! Håller tummen hårt att du blir bra! Kram J

 4. Heja heja pepp pepp!!!
  Bestämmer redan i början på veckan vilka dafar och vilken tid jag ska träna! Sedan kör jag dessa tiden; viker aldrig! För börjar man hoppa löppass så hoppar man nästa oxå!

  Byt runda då och då, så blir peppen större.

  BRA MUSIK – a och o. Utan push-musik går det inte.

  Testa förläng passet en km; och peppen att klara det hjälper! Jag kör 2 -3 kortare per vecka och sedan 1 längre.

  Maken drog med mig på styrketräning – blablabla tycker jag! Så trist! Men shit vad det gett resultat i löpningen. Bål och rygg orkar hålla upp mig. Så bra!!!

  Kram kram från Ulrika på little.u

  1. juliak skriver:

   Oh grymma tips, tack! Ja det där med styrka alltså gaaaaaah såååå trist jag tycker att det är 😀 Ska fundera på det..

   Kramar!

   Julia

 5. Elsa skriver:

  Hej! Älskar din fina blogg 🙂 vill du få lite träningsinspiration tycker jag du ska lyssna på Träningspodden. Underbart bra och jag har fått mig flera tankeställare och längtar till mina löppass 🙂 hoppas det kan hjälpa dig, det hjälpte mig!

  1. juliak skriver:

   Åh men det var länge sedan jag lyssnade på den. Det ska jag göra! Toppentips tack. kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..