IMG_8056

En korg fylld med allt som man kan tänkas önska sig!

IMG_8049

Randigt till stranden. Bikini HM och tisha med superfin rosett baktill Lindex.

IMG_8046

Sommarlovsläsning. Kalasboken tror jag att Elle kommer att älska. Och kalas kan man ju ställa till med ofta om man vill. Alice med magiskt fina illustrationer av Tove Jansson blir vår försommarlovsläsning tillsammans.

IMG_8051

Blomsterhårband Lindex, bokstavsstämplar, strösslig pennvässare och glassbiljetter från TGR. Som för övrigt måste vara en av de roligaste affärerna med allt man inte behöver och lite till?

IMG_8060-tile

Origamipapper och tyger kommer från TGR. Diademen från en lokal krimsaffär.

IMG_8058

Pennor, glittrigt gummiband i guldfärg, block och glassar också de från TGR. Likaså metallkorgen allt ligger i.

IMG_8063

Hej finisar!

Nästa vecka fyller Elle år! Och det ska i vanlig ordning firas stort. Lilla hjärtat som börjar bli stor…

Vännerna är bjudna till kalas och Elle har önskat sig en kakbuffé att bjuda på. Jag älskar älskar att få ställa till med kalas. Bakandet är pysslandet är verkligen så himla roligt. Jag kikade i arkivet för lite inspiration och hittade inlägget INSPIRATION BARNKALAS. 

Mysigt att kunna se bak i tiden så pass många år…

Elle är en riktigt pysseltjej så hon får en korg fylld med just pyssel och lite annat smått som ni kan se. Och den stora presenten blir en symaskin och ett syskrin. Hon har önskat sig en ganska länge så nu ska hon få en alldeles egen riktigt liten symaskin. Längtar tills hon öppnar paketet!

Nu ska jag ut till lilla kökslandet för ogräsplock och peta ned de sista fröerna. Och så de där himla Ikea utemöblerna. Alltså jag älskar Ikea. Så inget ont om det stora möbelvaruhuset. Men jag är inne på dag 3 nu tror jag av att montera. Ett par enkla cafémöbelset liksom…

Men idag ska de bli färdiga och ni ska såklart få se de på plats under äppelträdet.

puss

Julia

 

 1. Men lägg av vilken kul och färgglad korg! Och en symaskin, vad kul! Hittade du något kul syskrin eller har du satt ihop ett själv? Är ute efter ett syskrin och jag såg att TGR skulle ha nåt som såg lite kul ut…

  1. juliak skriver:

   Åh hade de?! Har missat. Beställde ett från symaskinsaffären som var ehum riktigt blommig och gräll men känns ändå mysig på sitt sätt tänker jag… Kram J

 2. Sandra skriver:

  Åh, vad är mjukglasstårta?! Låter ju alldeles underbart!

  1. juliak skriver:

   Det är något så enkelt som marängbottnar, med mjukglass emellan och på. Jordgubbar som dekoration 🙂

 3. Karin skriver:

  Vilken fin present! Känner att 9-åriga jag också hade älskat den! 😉 Tycker också att det är så himla mysigt att fixa och baka inför kalas och andra tillställningar. Ren njutning!

  1. juliak skriver:

   Jaa hjälp så lycklig man skulle ha blivit. Idag är utbudet såååå stort om man jämför…

   Ren och skär njutning! Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..