ANNONS

Fredagsmyset

/

Lite fix med nagellack och ansiktsmask som man kan ha över natten ( älskar sådana ) och en ljuv vintervårig helgbukett. Godis också så klart. Passade på att shoppa loss i den stoooora godisbutiken som finns i Haninge med 750 sorters godis. Himmelen för en godisälskare.

Ett gäng kataloger från mina leverantörer. Wow Himla alltså, vilken kollektion. Jag har dyrt och heligt lovat mig själv att dra ned på tempot och hålla nätbutiken liten men det här blir svårt ju. Vårnyheter från Himla är i alla fall ett måste. Och Tine K. Och…ja vi får se. Nästa vecka lufsar jag runt på Formex är planen och gör vårens små inköp.

Ja det är mitt fredagsmys det.

Hur ser er fredag och helg ut? Planer?

puss

Julia

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00