ANNONS

Gravid vecka 37

/

(Inlägget innehåller en adlink)

Det var några veckor så nu är det dags för en liten graviduppdatering.

Allmänt

Jag känner mig färdig. Lite vemodig känsla då jag tror att det är min allra sista graviditet. Men väldigt väldigt färdig. Med att vara gravid. Kroppen är alldeles för osmidig och stor för att jag ska trivas och trots att det är tre veckor (ungefär) kvar vilket ju inte är särskilt lång tid. Så är det stört omöjligt att känna sig pepp och lycklig i kroppen. I hjärtat är det en annan sak som tur är. Även om jag vissa stunder känner mig lite låg och blir orimligt upprörd över struntsaker.

Jag tänker att känslan hör till slutfasen? Då ryms inte lika mycket oro inför själva förlossningen eftersom man är så enormt trött på att vara gravid.

Boa

Jag är färdig! Hurraaa! Med allt som hör baby J till. Annars så fortsätter mina små projekt hemma med skåp, lådor och rum som städas och rensas. Evighetsprojekt jag vet. Men typ bland det bästa jag vet om just nu.

Magen, kroppen och krämpor.

Magen växer precis som den ska. Vågen visar 72 kg och det innebär en viktuppgång på 15 kilo totalt. Krämporna har tilltagit och kroppen förbereder sig nu på allvar känner jag. Lilla baby J är inte fixerad men ligger åt rätt håll och har så gjort i flera veckor. Hon ligger långt ned med huvudet och det skapar en hel del smärta särskilt om kvällarna när jag varvar ner. Ilningar, tryck och sammandragningar. Men jag tänker att det i sin tur kanske leder till en snabb förlossning. Helst en lagom snabb om jag får önska…Åh gud hjälpe mig om jag inte hinner in alltså jag dör lite av tanken på riktigt. Tror visserligen att C skulle vara grym! Men alltså det känns ju verkligen i n t e optimalt att föda oförberedd hemma eller i en bil.

Cravings

Inga. Äter som vanligt men kanske lite mindre och oftare. Försöker hålla på mina vanliga matrutiner till vardags för det mår jag ( och bebis ) bäst av. Längtar dock sjukt mycket efter ostar och tänker fylla kylen snart med de allra mest kletiga och stinkande små ostar man bara kan tänka sig haha. Åh!

Hej fredag och hej alla som tittar in här idag!

Det var sannerligen en kort vardagsvecka. En lite ny vardag som tagit vid för min del med rosenknopp hemma och snart snart snart får vi sällskap av lillasyster. Belle längtar ihjäl sig nu. Och vi andra. Nu ska vi susa iväg och kolla in pappas nya lägenhet och passa på att köpa fredagsmyset på samma gång.

Och på mig. En skön cashmeretröja från Soft Goat som finns HÄR och älskade älskade sköna bästa mamatrosor från HM. Höga, mjuka och sköna.

Ses sen sötisar!

Kram Julia

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00