ANNONS

Tom känsla hemma!

/

Visst blir det en tom känsla hemma efter jul? Avskalat och ja på ett sätt en skön och ren känsla men jag älskar när det känns ombonat och hemtrevligt lite mer. Gärna ett par nya kuddar allra minst för en härlig känsla av vår. Men vårens nyheter har inte riktigt anlänt ännu och än är det vinter.

Jag har så svårt att hitta härliga växter i min smak. Innan det är dags för mina älskade pelargoner att väckas efter vintervilan.

Men när jag köpte helgbuketten så hittade jag den här supersöta gröna växten som får fylla lite av tomrummet i vårt vardagsrum.

Linspeperomia heter den.

Tips på andra gröna växter som är härliga under dessa mellanperioder är Myrten och Novemberljus. Novemberljus har jag själv endast lyckats hitta en gång i butik men håller alltid ögonen öppna. Älskar den! Den har överlevt ett drygt år i min vård ( eller ja Carlos då, det är han som är trädgårdsmästaren här hemma ) och som den blommade i somras. Fantastiskt!


Annars då. Lördagen har varit precis alldeles perfekt. Vi har handlat, spelat spel, pusslat, ätit gott och haft en skön dag. Njuter av att barnen fortfarande uppskattar att hänga med oss på det här sättet. Nu på kvällen har jag packat BB väskan så att det är gjort och ställt babyskyddet i farstun. Herregud alltså. Tanken känns svindlande, overklig men ändå oerhört verklig eftersom det inte är den allra första gången. Utan fjärde. Blandade känslor helt enkelt.

Hoppas er lördag varit härlig på alla sätt!

kram

Julia

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00