ANNONS

Feeling blue…

/

Hej finisar!

Nu har jag landat i soffan efter en intensiv men härlig dag. Jag börjar få in den där alldeles speciella känslan av att vara mammaledig eftersom Belle är hemma. Nu har jag ju bara varit det en gång sådär på riktigt med Noell men ändå. Det passar inte riktigt mig. Att få kombinera lite lagom med jobb hemma och att vara mammaledig är optimalt för mig. Även om det stundtals blir intensivt men jag lär mig att balansera bättre och bättre. Den hr veckan får lov att vara intensiv. Sedan ska jag unna mig lite mer vila.

Jag vill passa på att tacka för alla fina tips ni delat med er av gällande packning av BB-väska. Tofflor, lypsyl, bindor och toalettpapper är några av tipsen som trillade in.

Precis alltid när ett nytt år tagit vid. Och den där allra värsta tomt efter julen känslan lagt sig. Och Formexmässan väntar. Ja då får jag en känsla av vår. Inte direkt en längtan ännu men jag tillåter mig att tänka tanken vår. Tänka på hur det blir när ljuset kommer. Fundera över vad vi ska så och försöka minnas hur det känns att få sätta fingrarna i ljummen lucker jord. Och jag tycker att det är mysigt så. Våren behöver inte komma riktigt ännu utan tiden före är härlig den också.

Blått och vitt. Det överger jag aldrig. Älskade färger alltså vilka härliga känslor de lockar fram.

Och det är precis vad som fanns i ett litet HM paket jag beställde häromveckan. Sängkläder i blåblommigt till Elle. Jag blev så förtjust att vi nog måste ha sådana i vår säng också till våren. En supersöt sommarbody till baby J. Och en blåvitrandig klänning till mig.

Har ni också börjat tänka på våren?

kram

Julia

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00