ANNONS

Mellanmål för dig på språng!

/

( Inlägget presenteras i samarbete med Naturdiet )

Hej söta!

Idag ska jag dela med mig av ett mellanmålstips till er. Alldeles perfekt nu när vardagen tagit vid.

I oktober förra året lanserade Naturdiet två nyheter i butik och nu har jag fått provsmaka dessa. Naturdiet Shake i smakerna Cookies and Cream och Mint Chocolate. ( Finns i ett gäng andra smaker också sedan tidigare ). Jag kan inte alls bestämma mig för vilken som är godast. Mint och choklad är en oslagbar kombo förstås om man frågar mig men Cookies & Cream är sådär barnsligt god.

Mellanmål har jag ju pratat om här förr och vikten av dessa. Jag kan inte hoppa över varken lunch eller mellanmål för att prestera mitt bästa under dagen och det vill jag ju så klart. Samtidigt så får varken lunchen eller mellanmålen vara för tunga och bastanta. Då blir det alldeles tvärtom för mig. Kroppen blir seg, tung och orkeslös. Ibland har jag inte riktigt tiden heller och vill att det ska gå riktigt snabbt undan med måltiderna för mig. Jag anar att jag har en sådan period framför mig nu till våren. Bebis i kombination med en del jobb och allt som hör en stor familjs vardag till. Härligt men intensivt.

Därför passar en shake alldeles perfekt som ett mättande mellanmål. Eller som lunch om jag har riktigt ont om tid. Näringsmässigt är den komplett med lågt kaloriinnehåll.  Enkelt och smart!

Vill du läsa mer om produkterna som jag provat? Klicka då vidare till Naturdiets hemsida som finns HÄR.

Ses snart igen!

Kram Julia


0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00