ANNONS

Bäst på TV just nu!

/

Alltså finns det någon som jag? Kvar i denna världen? Som i n t e ser på serier.

Jag vet inte men jag känner liksom inte att jag har tiden. Eller ron i kroppen för den delen. Nåja inget världsproblem direkt.

Men nu måste jag då som inte ser särskilt mycket på TV ändå tipsa om ett program som hade premiär förra veckan. Hjälp alltså vilket mys. Ni bara måste se det! Tårarna föll när kon kalvade och herr Mandelmann ( Gustav ) var uppe en hel natt och eldade undan frosten från fru Mandelmanns (Maries ) älskade aprikosträd. Käääärlek alltså! Sådär innerligt och på riktigt.

Det var verkligen så enormt inspirerande att få följa livet på Djupadal och jag längtar massor till nästa avsnitt.

Programmet sänds på torsdagar kl 21 och första avsnittet finns på TV 4 play för den som vill hänga med från start. Herr Mandelmann gjorde en ramslökspesto precis som jag brukar om våren. Har nog inte visat er dessa bilder innan men det är en enkel middag från i våras med bönpasta och ramslökspesto. Vi har den stora lyxen att kunna plocka ramslök nästan bakom husknuten.

Allt om Mandelmanns och Djupadal hittar ni HÄR.

Ses snart igen söta!

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00