Alltså finns det någon som jag? Kvar i denna världen? Som i n t e ser på serier.

 

Jag vet inte men jag känner liksom inte att jag har tiden. Eller ron i kroppen för den delen. Nåja inget världsproblem direkt.

Men nu måste jag då som inte ser särskilt mycket på TV ändå tipsa om ett program som hade premiär förra veckan. Hjälp alltså vilket mys. Ni bara måste se det! Tårarna föll när kon kalvade och herr Mandelmann ( Gustav ) var uppe en hel natt och eldade undan frosten från fru Mandelmanns (Maries ) älskade aprikosträd. Käääärlek alltså! Sådär innerligt och på riktigt.

Det var verkligen så enormt inspirerande att få följa livet på Djupadal och jag längtar massor till nästa avsnitt.

Programmet sänds på torsdagar kl 21 och första avsnittet finns på TV 4 play för den som vill hänga med från start. Herr Mandelmann gjorde en ramslökspesto precis som jag brukar om våren. Har nog inte visat er dessa bilder innan men det är en enkel middag från i våras med bönpasta och ramslökspesto. Vi har den stora lyxen att kunna plocka ramslök nästan bakom husknuten.

Allt om Mandelmanns och Djupadal hittar ni HÄR.

 

Ses snart igen söta!

 

 

 1. Lena skriver:

  Inga serier här heller, noll koll när arbetskamrater pratar om olika serier. Ser tv, javisst. Men då, Ernst, Kockarnas kamp, Tina i fjällen och sådant jag kan se ibland, och ibland inte. Ska testa Mandelmanns – tack för tips!

 2. Emelie skriver:

  Håller med!
  Har gjort några halvhjärtade försök att följa serier som ”alla” ser, men jag fastnar inte. Däremot Mandelmann -underbart!

 3. Hej Julia! Jag blev helt lycklig av det programmet, så skönt med en motvikt till alla dystra mord-serier som går på snart varenda kanal. Längtar också till nästa avsnitt 🙂
  Ni verkar vara helt fantastiska föräldrar till era barn, lita på vad som känns bäst för er.
  Mvh Sara

 4. Emmeli skriver:

  Jag känner så igen mig;prioriterar inte heller serietittande men blev tipsad om detta supermysiga program. Fulgrät vid kalvningen jag med 😉 Och du, angående någon buttrig kommentar här ovan. Som min make brukar säga om jag hakar upp vid saker; ”släpp det”. Ni gör helt rätt i att göra precis som ni känner är rätt för er och lilla rosenknoppen. <3

  KRAM!

  1. Julia skriver:

   Tänk att min make säger exakt likadant alltid 😀 KRAM

 5. Anna skriver:

  Fantastiskt program! Jag var där för ett par år sedan och om du har vägarna förbi så åk dit. Jag vill åka till Skåne igen bara för att gå dit igen.

  Tack för en fantastisk blogg. Jag såg kommentaren åvan och vill egentligen bara säga att jag nog beundrar dig lite i smyg för att du verkar ha styrkan att göra det som känns rätt för dig och familjen och för att du lyssnar på dig själv och struntar i vad andra/samhället tycker att saker bör göras.

  1. Julia skriver:

   Ja tänk om man kunde ta sig dit någon gång. Verkar fantastiskt! Tack. Verkligen! Det värmer. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..