Gravid vecka 38

Stor stor mage.

Sockersött från Zara Baby. Reafyndat online.

Sängkläder och kofta till Baby J från Lindex. Superreafynd! Halva halva. Bättre blir de ju knappast.

Hej hopp finisar!

Har ni haft en bra fredag? Hoppas!

Jag och rosenknoppen tog en liten tur efter att jag fått iväg veckans nätbutiksordrar för utelunch och inköp av helgmyset. Vi trillade in en snabbis på Lindex också där det var halva reapriset. Oh la laaa! Fyndläge med andra ord. Hittade lite till mig själv och baby J.

Så har ännu en vecka gått. Och jag är i vecka 38 nu. Två kvar till 40.

För att inte dra ner allt för mycket på fredagsstämningen så håller jag uppdateringen kort. För den är inte så peppig alls.

Jag är så så så trött. Och humöret svajar. Minst sagt. Jag saknar min betydligt mycket mer smidiga och starka kropp så himla mycket. Som orkar allt den vill. Som ryms i vanliga kläder.

Och ont gör det. Herreguuuuuud vilket tryck det är ner mot snippis alltså det känns som att hon är halvvägs ute vissa stunder. Sammandragningar och tryck kvällarna långa och de senaste nätterna har varit katastrof. Och utan ordentligt med sömn blir ju på pricken allt så himla jobbigt. I alla fall just nu när kroppen inte heller samarbetar. Har fått ett par bryt under veckan när tårarna sprutat och det har liksom inte varit någon hejd på ledsna känslor.

Men! Igår vände det en aning. Känslomässigt. Och just nu känns det ganska härligt och mysigt inför helgen. Igår kånkade jag hem en stor burk med färg från färgbutiken och köksgolven ska få bli fräscha igen. Bara en sån sak va? Helt klart något att njuta och vara glad åt.

Hur har ni det? Några mysiga planer för helgen?

puss

Julia

 1. Ja det är tungt på slutet Kämpa på, snart har du den finaste belöningen i famnen
  Din nya blogg är jättefin, känns väldigt mycket Julia Kram

  1. Julia skriver:

   Åh så glad jag blir att du känner så, tack! kram

 2. Hoppas hon kommer snart

 3. Hej! Lider med dig. Det är tungt på slutet. Hade det sådär med min trea. Mkt sammandragningar och förvärkar (var på väg in en natt men det avtog sen). Men, när han väl ville komma gick allt så smidigt. Det var den bästa av alla förlossningar. Var på förlossningen ungefär två två timmar innan han anlände och allt gick så bra. Så den där smärtan är nog inte förgäves. Ville peppa dig med det! Följer allt med spänning härifrån Helsingborg.
  kram

  1. Julia skriver:

   Åh det är nog precis så att man gör mycket av jobbet nu. Så var det för mig tredje gången i alla fall och jag räknar med att de är lika nu. Fast man vet ju aldrig men hoppas gör jag. Kram och tack för omtanken!

   Julia

 4. Mamma L skriver:

  Hej! Har gått igenom typ hela din blogg, då jag nyss hittat hit – heeeelt underbar! Tack! Älskar dina kalas till barnen – såå inspirerande. Själv har jag en tjej som fyller 4 i vårvinter och skulle behöva lite tips på lekar och upplägg. Din fina marängtårta är given. Gör du marängbottnarna själv eller köper du färdiga? Fattar att du har full rulle med annat, men OM du hinner
  vore det fantastiskt! Stor kram och trevlig helg.

  1. Julia skriver:

   Meeen så glad jag blir 🙂

   Vi har haft ganska små kalas, det vill säga få deltagare och ett fritt upplägg. Vissa gånger lite pyssel ( rita osv ), alltid grisen på knorren 😀 och fri lek. Den fria leker har fungerat jättebra just kanske på grund av att kalasen varit mindre med få deltagare. Skattjakt när de är lite äldre och innan de kan läsa så kan man ju utforma små lappar med bilder.

   Marängbottnar har jag både köpt och gjort själv. Här kommer receptet!

   http://juliak.metromode.se/tag/recept-pavlova/

   Kram och hoppas kalaset blir mysigt!

   1. skriver:

    Tack söta för svar!!! Och lycka till med magen!!! Kram

 5. Jossan skriver:

  Julia då, kämpa på! Jag känner igen mig. Har också haft en sådan vecka då graviditeten har gjort sig påmind på många plan. Känslor o ömma kroppsdelar. Är inne i vecka 30 så nu börjar jag känna av det där otympliga trötta jag:et. Men vi får kämpa på. Tänkt snart har ni förhoppningsvis er lilla tös 🙂 Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..