ANNONS

Gravid vecka 38

/

Stor stor mage.

Sockersött från Zara Baby. Reafyndat online.

Sängkläder och kofta till Baby J från Lindex. Superreafynd! Halva halva. Bättre blir de ju knappast.

Hej hopp finisar!

Har ni haft en bra fredag? Hoppas!

Jag och rosenknoppen tog en liten tur efter att jag fått iväg veckans nätbutiksordrar för utelunch och inköp av helgmyset. Vi trillade in en snabbis på Lindex också där det var halva reapriset. Oh la laaa! Fyndläge med andra ord. Hittade lite till mig själv och baby J.

Så har ännu en vecka gått. Och jag är i vecka 38 nu. Två kvar till 40.

För att inte dra ner allt för mycket på fredagsstämningen så håller jag uppdateringen kort. För den är inte så peppig alls.

Jag är så så så trött. Och humöret svajar. Minst sagt. Jag saknar min betydligt mycket mer smidiga och starka kropp så himla mycket. Som orkar allt den vill. Som ryms i vanliga kläder.

Och ont gör det. Herreguuuuuud vilket tryck det är ner mot snippis alltså det känns som att hon är halvvägs ute vissa stunder. Sammandragningar och tryck kvällarna långa och de senaste nätterna har varit katastrof. Och utan ordentligt med sömn blir ju på pricken allt så himla jobbigt. I alla fall just nu när kroppen inte heller samarbetar. Har fått ett par bryt under veckan när tårarna sprutat och det har liksom inte varit någon hejd på ledsna känslor.

Men! Igår vände det en aning. Känslomässigt. Och just nu känns det ganska härligt och mysigt inför helgen. Igår kånkade jag hem en stor burk med färg från färgbutiken och köksgolven ska få bli fräscha igen. Bara en sån sak va? Helt klart något att njuta och vara glad åt.

Hur har ni det? Några mysiga planer för helgen?

puss

Julia

12
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00