ANNONS

Formex mot SPA!

/

Nu skulle jag susa iväg till Formex egentligen. Har varit så pepp på den här dagen.

Men igår kände jag att jag får ge mig. Det kommer knappast att fungera. De sporadiska förvärkarna och trycket jag känner är för obehagliga. Tänker också att det är på tok för många människor i halvdålig ventilation. Onödig risk att kanske dra på sig basilusker och så.

Men inget depp här inte för nu susar jag istället iväg till havsbadet och checkar in för en stunds avkoppling. Eller ja, en klassisk ansiktsbehandling är både avkopplande och inte. När det ska göras rent i varje por ni vet. Men det är precis vad jag behöver. Känna mig så fräsch som det nu bara går när man är väldigt väldigt gravid. Och lite lördagsmys hemma hela familjen samlad på det. Ja det här blir en riktigt härlig lördag det känner jag.

Vårens ordrar är lagda hemifrån och jag kan lova att våren blir helt makalöst fin i min lilla butik.  Här kommer en liten försmak.

Ha nu en härlig lördag mina fina!

Julia

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00