(Inlägget innehåller adlinks)

 

1. Kokosdoftande Body Soufflé i en supersnygg burk får gärna stå på min badrumshylla till våren. Finns HÄR.

2. Underkläder i spets är det vackraste som finns tycker jag. Ett stycke spets BH som dessutom just nu finns på rea för den som blir sugen. HÄR finns den.

3. Huuuuur söt liten klänning som finns HÄR att bära på våren och sommaren. Älskar tyget, färgerna och volangerna. Väldigt mycket Julia.

4. Enkel tisha med lös passform som liksom alltid känns rätt. I en ljust beige färg. HÄR finns den.

5. Ljus skinnväska. Så fräscht! HÄR finns den.

6. Top med volangärm som finns HÄR.

7. En stickad gosig tröja som finns HÄR funkar året om. Själv gillar jag nog just ljusa fluffiga allra mest till våren och kyliga sommarkvällar.

8. Klassikerna från Adidas, Stan Smith och här i vitt med en så himla snygg turkos färg baktill. Finns HÄR.

 

 

Jag blir så himla sugen!

 

På att fylla garderoben med ljusa våriga plagg nu. Ovan ett gäng härligheter från & Other Stories som jag gärna skulle bära just nu. Även om jag inte kan exakt just nu men ändå. Just nu är utbudet som jag kan använda i min lilla ”step in” ytterst begränsad. Eller såhär. Jag har ett par jeans och en tröja som passar haha. Allt annat är för trångt.

Jag tog faktiskt ett rejält rensarryck häromdagens också. I step in garderoben. Så skönt. Jag vet att man efter en graviditet ofta vill unna sig lite nytt härligt. Man är liksom så himla värd det.

Just nu är jag sugen på ljusa nyanser i blått, creme och nude. Allt känns lite lättare och härligare när man ser de här ljusa pudriga färgerna tycker jag.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..