ANNONS

Lyxigt!

/

Hej finisar!

Åh känner mig lite ledsen i hjärtat. Imorgon tar jag våra småkatter, Maj Gräddnos och Gullan till kattdoktorn. Egentligen hade jag gärna velat ge dem bägge möjligheten att få varsin kull med ungar men jag inser ju att tiden för att rodda med det på bästa möjliga vis under våren och sommaren inte riktigt finns. Det var verkligen en fantastisk uppplevelse för hela familjen att få vara med om när Majjis fick sina ungar. Men vi får njuta av att få ha varit med om det en gång i alla fall.

Annars så är helgtempot ganska så lugnt. Jag har fixat lite i gårdsbutiken och kollat av lagret. Längtar så enormt till att vårens nyheter ska trilla in. Och gårdagens SPA stund gör att jag känner mig oförskämt fräsch i hyn. Lyx! Och än mer lyx är att förra veckans helgbukett fortfarande lever. Om än i något charmigare anda än på bilderna ovan.

Min kropp mår så mycket bättre just nu. Har kunnat röra mig näääästan obehindrat sådär så att jag stundtals glömmer av att jag ens är gravid. Sovit gott och länge ett par nätter också, hurraaa!

Hoppas ni har en härlig söndag!

Kram

Julia

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00