ANNONS

På köksbänken just nu!

/

Hej måndag!

Så kom veckan när jag bestämt mig för att ta det lite lugnare.

Inte vet jag. Men den verkar bli fullspäckad ändå i vanlig ordning. Siktar på fredag. Ja fredag får det bli. Och det där med några nätters härlig sömn fick jag surt äta upp den här natten. Var alldeles klarvaken från klockan 1 tills det var dags att gå upp. Gäspig dag med andra ord.

På köksbänken just nu. En påse till barnen. Som får öppnas den dagen baby J föds. Jag har fyllt den med pyssel, tidningar och gottis. Lite att sysselsätta sig med i väntan på att jag kommer hem. Spänningen är olidlig. Både vad gäller när lillasyster nu äntligen ska födas efter en evighetslång väntan och på vad som finns i den där vita prassliga påsen med grönt sidenband.

Och körsbärskvistar. Med hopp om vår.

Nu ska jag och rosenknopp åka och hämta hem småkatterna som spenderat dagen hos kattdoktorn. Grät på gravidvis ( typ okontrollerat ) hela vägen hem imorse. Kändes så himla sorgligt att ta bort möjligheten till små kattbebisar. Och veterinären lovade dyrt och heligt att inte berätta ut i fall att det redan skulle råka ha blivit små i Majs eller Gullans magar. Då skulle jag nog bryta ihop totalt.

Sköt om er!

puss

Julia

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00