Hej måndag!

 

Så kom veckan när jag bestämt mig för att ta det lite lugnare.

Inte vet jag. Men den verkar bli fullspäckad ändå i vanlig ordning. Siktar på fredag. Ja fredag får det bli. Och det där med några nätters härlig sömn fick jag surt äta upp den här natten. Var alldeles klarvaken från klockan 1 tills det var dags att gå upp. Gäspig dag med andra ord.

På köksbänken just nu. En påse till barnen. Som får öppnas den dagen baby J föds. Jag har fyllt den med pyssel, tidningar och gottis. Lite att sysselsätta sig med i väntan på att jag kommer hem. Spänningen är olidlig. Både vad gäller när lillasyster nu äntligen ska födas efter en evighetslång väntan och på vad som finns i den där vita prassliga påsen med grönt sidenband.

Och körsbärskvistar. Med hopp om vår.

Nu ska jag och rosenknopp åka och hämta hem småkatterna som spenderat dagen hos kattdoktorn. Grät på gravidvis ( typ okontrollerat ) hela vägen hem imorse. Kändes så himla sorgligt att ta bort möjligheten till små kattbebisar. Och veterinären lovade dyrt och heligt att inte berätta ut i fall att det redan skulle råka ha blivit små i Majs eller Gullans magar. Då skulle jag nog bryta ihop totalt.

 

Sköt om er!

puss

Julia

 1. Anneli skriver:

  Ni har tagit ett jättebra beslut för era katter! Det finns tyvärr alldeles för många oönskade kattungar/katter här i världen som folk inte tar hand om. Om katterna blir färre kommer också deras allmänna värde att höjas. Inte bara för oss som älskar dem :).
  Det är tufft ett tag, men de kommer att repa sig ganska snabbt. Och så kommer de att slippa cancer och andra sjukdomar i de kroppsdelarna, som tyvärr är ganska vanligt hos honkatter. Så känn dig stolt över beslutet! Och klappa om de små lite extra 🙂
  Dina bilder är helt underbara! Det gör mig så glad att komma in hit och få så mycket ögonfröjd 🙂 Tack!

  1. Julia skriver:

   Tack själv för att du lämnar en så fin hälsning! Ja jag vet att det är de allra bästa. Är nog lite överkänslig just nu kanske. KRAM!

 2. Malin skriver:

  Så Fint! Undra var ni köpt kakellist en som avslutar kaklet i köket

  1. Julia skriver:

   Kakelspecialisten!

 3. L skriver:

  Åååå – kan man ta in lite körsbärsgrenar redan nu? Kommer dom att blomma inne tror du? Tack för superinspo! Kram L

  1. Julia skriver:

   Absolut, de brukar blomma vackert inom några veckor. Sätt de i varmt vatten 🙂 kram

   1. L skriver:

    Men åååå! Perfekt ju – tack snälla!!

 4. Du tog ett ansvarsfullt beslut som djurägare! Katterna vet inte om att de inte kan få kattungar och sörjer inte. Klappa dig själv på axeln istället och vila i att du tagit ett bra beslut!
  Kram

  1. Julia skriver:

   Nej så är det väl. Nu är de hemma i alla fall, trötta och vimsiga. Hoppas att de läker fint nu bara.

 5. Julia skriver:

  Måste bara sprida lite nätkärlek – du har en så fantastiskt mysig blogg, alltid lika härligt att kika in och läsa dina inlägg. Såå vackra bilder på ett hem som är to die for! Väntar också en liten knodd (v33 nu) så känner innerligt igen mig i sömnlösa nätter… Lycka till med allt!

  1. Julia skriver:

   Men taaaack söta 🙂 Glad jag blir. Stort lycka till till dig och hoppas du kan ta det lite lugnt och vila.

   KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..