Sysselsättningen när man har svårt att fånga sömnen…

(Inlägget innehåller adlinks)

Ja när man inte kan fånga sömnen riktigt så finns det inte så mycket som är mysigare just nu än att ligga i soffan med fluffiga duntäcket och kika runt lite på babysaker. Magen proppmätt av smörgås och choklad. Fazers blåa. Min bästa choklad.

Men i alla fall. Det finns ju så mycket fint till de små så att det är inte klokt.

Inte alls som för 11-12 år sedan när man fick leta leta leta och jag sydde/pysslade ihop en hel del själv för att det helt enkelt inte fanns något fint i butikerna.

Men ja, nu, är det nästan svårt att begränsa sig.

Hittade dessa pärlor på Åhlens. Sängen har vi ju redan sedan Elle var bebis och det är verkligen en underbart fin säng. Som man kan använda som spjälis och sedan dra ut till en juniorsäng. Nu ska baby J visserligen sova med oss ( om hon vill ) men det är något viktigt i själva boarprocessen för mig att få bädda en liten spjälsäng. Och göra i ordning bebisens del av rummet. Såklart skönt att hålla hennes saker samlade där också när de kommer till kläder, minnessaker och så.

Leksaker har vi i princip inget kvar av. Och barnens absoluta favoriter från att de var små har åkt ner i deras respektive minneslådor. Så det måste fyllas på med bitringar, mjuka , bollar, babygym, klossar och annat. Men det får bli sedan.

Här kommer i alla fall länkar till pärlorna ovan för den som är babyshoppingsugen. Med många ekologiska produkter.

 

Kaj Bojesens träkanin finns HÄR. Så fin välkommen till världen och livet present.

Spjäl och juniorsängen finns HÄR.

Mysiga ullfilten och de vita ekologiska sängkläderna med volang finns HÄR och HÄR.

Pyjamasen i ljusblå ekologisk bomull finns HÄR och mössan även den tillverkad i ekobomull finns HÄR.

Och så slutligen en stjärna. En stjärnspeldosa! Som finns HÄR. Också den eko. Himla bra med så mycket snälla produkter till de små.

 

Nu ska jag försöka fånga den där sömnen.

natti

Julia

 

 1. Fazers blåa! Käkar typ en hel 200 G varje fredag kväll. Besatt! Och dessa minneslådor, lite besatt av dem också. Undrar om barnen kommer att uppskatta, eller om jag gör det för min supernostalgis skull. Kram

  1. Julia skriver:

   Jag med. En bit eller två är för veklingar 😀 Smaken är HELT perfekt. Jag gillar styckbitarna också. Åt alla jag hittade i skafferiet igår.

 2. Hej Julia!
  Nu var det alldeles för länge sedan jag kikade in här, men jag har ju instakoll dock 😉
  Så härligt att det snart är dags för bebis igen, läst om din förberedelser, så spännande! Om du inte redan provat Purrlan bröstkräm så måste jag säga att den funkade helt grymt på mig, kan man använda förebyggande med. För fy f*n rent ut sagt så ont det gör i nipplarna när de blir såriga. Blödde i två månader med Valentin och det var hemskt, men jag VILLE verkligen amma. Han fick ju flaska första tiden då jag höll på att stryka med och Josef tillsammans med personal fick ta hand om honom de första 6 dagarna. Han var ju så stor haha (nästan 5 kilo) så jag fick inte ut honom, urakut T-snitt på det och jag förlorade mycket blod. Gud, det blev verkligen inte som jag tänkt mig.
  Ändå kändes det värre med det planerade snittet med Inez, var helt förkrossad över att jag inte fick föda naturligt, någon som verkligen kändes viktigt för mig.
  Två ljuvliga ungar har man fått iallafall, men jag vill ha fleeeerr!! Så avis på dig, men absolut inte missunnsam på något sätt, tycker det är superhärligt att få ta del av ert mysiga liv, finis!
  Vi försökte få ett tredje men jag fick missfall och med IVF är det inte så enkelt.. nu är våra embryon vi hade i frysen kasserade, man får inte bevara mer än i 5 år i Sverige. Förstår att det måste finnas gränser men jag kan inte hjälpa att det känns som en sorg att våra ”små bebisar” inte fick bli till.
  En ny hormonbehandling, med allt vad det innebär, skulle varken jag eller J orka. Vi får vara tacksamma över att vi lyckades få två vackra barn trots allt, det är ju fantastisk att det funkar!! Att Inez dessutom legat i frysen i två år innan hon fick liv i livmodern är ju nästan ofattbart, en senare född tvilling till Valentin liksom 🙂

  Nä förlåt, nu ska jag sluta babbla om mig och hålla tummarna för att du får en sista mysig tid med magen, god sömn och en fantastisk förlossning!
  Stor kram,
  Catta

  1. Julia skriver:

   Men ååååååh. Blir ju gråtig. Så fint. Alltså att få två barn är enormt. Vilken lycka och glädje. kan ändå förstå att du bär på en sorg. Verkligen. Och de måste man ju också få göra. Allt är tillåtet tycker jag och det ena utesluter inte det andra. Att du är tacksam för det du har.

   Fem kilo. Vet inte vad jag ska säga. HELT galet ju herregud och du som är så petit. Klart han inte kom ut herreguuuud alltså du hade ju gått sönder och samman.

   Sköt om dig! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..